Escollir la destinació del viatge de noces no sempre és senzill

Mediviatges

9 jul. 2018
Un viatge de nuvis sempre genera il·lusió, però també alguns dubtes de saber si has encertat en la destinació, en el preu o en el mitjà de transport. Us deixem aquí alguns consells per escollir el millor viatge per a vosaltres:

1. Tria la destinació: Fins no fa massa temps les destinacions exòtiques eren les més sol·licitades, però degut la situació política d’alguns països aquest rati a baixat envers les destinacions més clàssiques.  Una nova tendència dels nuvis viatgers és cercar nous llocs per viatjar, fugint del viatge tradicional, així descobrint nous llocs i noves experiències.

2. Creuers: En els últims temps sembla que la opció dels creuers guanya terreny,  les millores en vaixells fent-los més moderns, amb més comoditat i diverses parades en la ruta, fan dels creuers una possibilitat més per al teu viatge de noces. Els viatges en aquest mitjà de transport fa que sigui un viatge ple de destinacions, en un ambient relaxat i amb el mar com a company de viatge.

3. Preu: El factor preu és important per a tota parella que s’acaba de casar, és necessari que el preu de la destinació s’adapti al vostre pressupost. Tot i així, no refiar-se d’ofertes molt baixes pot estalviar-nos molts mals de cap. La millor opció és consultar el teu agent de viatges, ell us donarà els millors consells i les millors opcions per tal que aquest viatge sigui inoblidable.

Si vols consultar alguns viatges de noces, cerca a la nostra web els que hem preparat per a vosaltres: 

Si estàs cercant un viatge de noces, consulta la teva agencia Mediviatges al telèfon 93 567 88 05, per correu electrònic a mediviatges o a l'oficina del passeig de la Bonanova, 47 de Barcelona. 

T’ajudaran a fer del teu viatge de noces, el teu viatge.