5 consells per organitzar el teu viatge d’estiu

Mediviatges

9 jul. 2018

És temps de vacances. Si et trobes immers en l’organització del teus dies lliure a l’estiu,  des de Mediviatges et proposem diferents aspectes a tenir en compte, des de la data, el lloc, l’estil de viatge o fins i tot a què dedicaràs el temps lliure.

 
Tot procés d’organització té certes pautes que, si has de coordinar-te amb altres persones, poden ser-te d’interès:
 
1.- Pressupost: en qualsevol viatge has de definir l’import que pots gastar, tenint en compte els serveis que tenen una despesa prèvia com la reserva de transport, allotjament, excursions, i també les despeses en destí: menjars, sortides, transport local, entrades, activitats. Si organitzes bé el teu pressupost, segur que podràs fer un bon viatge!
 
2.- Destinació: segons el pressupost que hagis marcat, podràs determinar quin tipus de destinació s’adapta més al que vols. Viatges de llarga durada, escapades, creuers, balnearis, tens mil i una possibilitats per gaudir d’un viatge... només cal que reflexionis què és el que et ve de gust i triïs la millor opció per a tu.
 
3.- Serveis: és important saber amb quins serveis comptes a l’hora de viatjar, si la destinació té aeroport, si hauràs de llogar un cotxe, si l’hotel està al centre o si inclou l’esmorzar o té amenities. Els serveis són importants per planificar el temps que dediques al teu viatge. 
 
4.- Equipatge: què portar a la maleta sempre és un mal de cap, però si l’organitzes bé podràs gaudir del viatge sense sobresalts. Per tant has de tenir clar quines són les mesures de maleta en cabina (si viatges en avió), pensa què pots adquirir en destí i, si viatges en família, reparteix-ne el pes entre els diferents equipatges! 
 
5.- Desconnexió: sobretot, desconnecta! És el primer i principal objectiu, així que organitza el teu temps per a evadir-te del dia a dia i aprofita per carregar piles.
 
 
Per a qualsevol dubte, consulta la teva agència Mediviatges al telèfon 93 567 88 05, per correu electrònic a mediviatges[arrova]med.es o a l'oficina del passeig de la Bonanova, 47 de Barcelona.