Actualitat

Troba els articles més interesants i les darreres notícies.

Quatre mercats de nadal a europa

Quatre mercats de Nadal a Europa

28 oct. 2019

El desembre és el mes més propici per visitar un mercat de Nadal o Weihnachtsmarkt: la presència de diversos dies festius ens permet fer una escapada perfecta per acabar d’encarrilar les compres del Nadal i assaborir tot el gust d’una entranyable tradició europea.

Continuar llegint...
aurores boreals 1285x360

Què és l’aurora boreal i on la pots veure?

17 oct. 2019

Les aurores són un fenomen lumínic que es presenta al cel nocturn de les zones polars, si vols veure-les prepara un bon equipament doncs els millors llocs per contemplar l’aurora boreal són indrets extremadament freds, només cal escollir entre qualsevol de les destinacions que et presentem a continuació.

Continuar llegint...
Himalaya Tibet Mediviatges

Quatre coses que cal fer si viatges al Nepal

26 set. 2019

Aquesta destinació, que escapa dels circuits turístics de masses, ofereix contrastos, sorpreses i algun que altre misteri. T’expliquem quatre highlights que cal veure si viatges al Nepal.

Continuar llegint...
Rapa Nui - Chile - Xile

Tres espectaculars raons per visitar Xile

9 set. 2019

Xile és un país fàcil, amable i amb una proximitat cultural que sempre és d'agrair quan viatgem lluny. Però si necessites tres espectaculars raons per les quals se't faci imprescindible viatjar a Xile, aquí te les donem. Segur que no te'n penedeixes!

Continuar llegint...
Txalapart Euskadi 1285x360 Mediviatges

Tres curiositats que només podràs trobar a Euskadi

18 jul. 2019

El País Basc, Euskadi, és una de les destinacions estel·lars en qualsevol època de l’any a l’hora de fer una escapada. La seva magnífica gastronomia, l’espectacular patrimoni natural, la possibilitat d’oferir turisme urbà, rural i d’aventura i la proximitat i facilitat d’accedir-hi fan d’Euskadi un bon lloc per passar uns dies o unes setmanes.

Continuar llegint...
ONG viajes cooperación Mediviatges

Com planificar unes vacances solidàries

18 juny 2019

Sovint, quan fem un viatge a alguna regió en vies de desenvolupament, tenim la sensació que podríem ajudar el territori i la seva gent d’alguna manera millor que amb la nostra mera presència com a viatgers ocasionals. Les vacances solidàries són una opció perfecta per combinar turisme amb alguna activitat que impulsi el desenvolupament econòmic, social o sanitari de l’indret que visitem.

Continuar llegint...