Actualitat Mediviatges

Troba els articles més interesants i les darreres notícies.

Cuenca Mediviatges

Cinc joies imprescindibles de les Dues Castelles

24 març 2023

Les províncies de l’interior de l’Estat, especialment els territoris que conformen les Dues Castelles, amaguen veritables tresors a algunes de les seves capitals menys conegudes. Palaus, castells i catedrals conviuen amb una animada vida al carrer i una saborosa gastronomia basada en l’autenticitat i les arrels. Quines són les cinc joies imprescindibles de les Dues Castelles?

Continuar llegint...
Pergamon, Berlin

Sis museus europeus per visitar aquesta Setmana Santa

20 febr. 2023

Un dels grans actius turístics d’Europa és l’abundància del seu patrimoni històric, artístic i cultural, i la millor manera de fer un tast d’aquesta riquesa és recórrer els principals museus de les capitals del vell continent. Quins són els sis museus europeus imprescindibles per visitar durant les vacances de Setmana Santa?

Continuar llegint...
Sis celebracions de carnaval que ja coneixes... I una que probablement no

Sis celebracions de carnaval que ja coneixes... I una que probablement no

31 gen. 2023

Amb dates que poden variar entre el 29 de gener i el 10 de març, els dies que transcorren entre Dijous Gras i Dimecres de Cendra estan marcats al calendari com a l’espai per a les disfresses, el ball, les desfilades, la diversió i el trencament de les convencions.

Continuar llegint...
Viatges en familia viajes en familia Mediviatges

Quatre consells a l’hora de contractar les teves vacances amb una agència de viatges

19 gen. 2023

Les agències de viatge ofereixen un munt d’avantatges a l’hora de contractar un viatge, com oferir un producte a mida, un servei personalitzat i preus competitius. Per tal que l’experiència sigui profitosa i inoblidable, segueix també aquests quatre senzills consells per gaudir al màxim de les teves vacances confiant en una agència.

Continuar llegint...
Luces de navidad Christmas lights Mediviatges

On es poden veure els llums de Nadal més espectaculars del món?

15 des. 2022

L’encant de les festes nadalenques rau en la il·lusió dels petits de la casa i en la màgia de donar i rebre regals als éssers estimats però també, per suposat, en els llums que decoren edificis, carrers i parcs de ciutats de tot el món i creen un ambient festiu i multicolor. Algunes destinacions, però, han portat la il·luminació nadalenca a un punt d’excel·lència veritablement impressionant.

Continuar llegint...
Nadal a la platja | navidad en la playa

Cinc destinacions per fer vacances a la platja al desembre

22 nov. 2022

Desembre no ha de ser sinònim de fred i neu! Pots aprofitar aquest mes ple de dies festius per deixar la rutina enrere, marxar ben lluny i recarregar les piles a la platja. Res millor que canviar el soroll dels clàxons per la remor de les onades, els abrics i les bufandes per la roba de bany i els avets per cocoters. Quines són les millors destinacions per fer vacances a la platja en ple mes de de

Continuar llegint...