Actualitat

Troba els articles més interesants i les darreres notícies.

Avantatges de tenir una agència de viatges

Avantatges de confiar en una agència de viatges per organitzar les vacances

3 abr. 2019

Planificar un viatge comporta molt de temps: llegir, informar-se, buscar bitllets d’avió, tren o vaixell, cercar un allotjament i valorar les diverses opcions i ofertes per separat, per no parlar de detalls importants com la tramitació de visats. Per què no confies en un professional per tal que confeccioni un viatge a la mida de les teves necessitats?

Continuar llegint...
parc tematic noria viajar en familia

Viatjar en família a parcs temàtics europeus durant la primavera

13 març 2019

Anar a un parc temàtic i complementar el viatge amb la visita a una capital europea és sempre una opció que triomfa entre grans i petits. Aquest tipus de viatges combinats proporciona espectaculars atraccions, diversió sense límits i sovint la comoditat d’allotjar-se als propis establiments, i amb l’oportunitat addicional de conèixer també l’art, cultura i gastronomia d’una moderna...

Continuar llegint...
Setmana Santa – Mediviatges

Aprofita la Setmana Santa per fer una escapada molt floral!

22 febr. 2019

La Setmana Santa és una de les dates preferides per fer la primera escapada de l’any, després d’un primer tram del calendari que acumula moltes setmanes laborables. Enguany, la seva ubicació a mitjans d’abril suposa un avantatge ideal per deixar enrere el llarg i fred hivern i poder gaudir de destinacions on l’arribada de la primavera provoca un esclat de vida i color.

Continuar llegint...
Sis celebracions de carnaval que ja coneixes... I una que probablement no

Sis celebracions de carnaval que ja coneixes... I una que probablement no

29 gen. 2019

Amb dates que poden variar entre el 29 de gener i el 10 de març, els dies que transcorren entre Dijous Gras i Dimecres de Cendra estan marcats al calendari com a l’espai per a les disfresses, el ball, les desfilades, la diversió i el trencament de les convencions.

Continuar llegint...
9 trucs per preparar la maleta perfecta

9 trucs per preparar la maleta perfecta

14 gen. 2019

Quantes vegades hem tornat de vacances amb la sensació que ens hem endut a l’equipatge estris que no hem fet servir, i en canvi ens hem descuidat coses que sí hem trobat a faltar? Preparar l’equipatge sembla una feina fàcil, però moltes vegades les presses o la manca de planificació ens porten a cometre errades que ens poden ocasionar petites molèsties o inconveniències.

Continuar llegint...
Vols celebrar el cap d’any d’una manera diferent?

Vols celebrar el cap d’any d’una manera diferent?

24 des. 2018

L’arribada de l’any nou és una de les festivitats més esteses a tot el planeta, atès que obeeix al canvi de data del calendari occidental estàndard (també dit “calendari gregorià”), que és el que es fa servir a la immensa majoria de països.

Continuar llegint...