Actualitat

Troba els articles més interesants i les darreres notícies.

Families Monoparentals Mediviatges

Plans de vacances per a famílies monoparentals

30 maig 2019

La família tradicional està canviant, i això es nota també a les vacances. Les famílies monoparentals són una realitat quotidiana viscuda per cada cop més gent. Quines possibilitats de vacances tenen les famílies monoparentals? Vegem-ne uns quants exemples.

Continuar llegint...
Quiebra compañia aeria billetes avión

Què fer si la companyia aèria amb la qual tens el teu bitllet d'avió fa fallida?

16 maig 2019

És un dels malsons recurrents del viatger: hem planificat amb antelació les nostres vacances, hem preparat un viatge amb cura i il·lusió, hem reservat l’allotjament o fins i tot un cotxe... I, pocs dies abans d’agafar l’avió, la companyia aèria amb la qual tenim els bitllets d’avió fa fallida i no podem sortir cap al nostre destí. Què podem fer?

Continuar llegint...
Sudest asiatic - bloc

Sud-est asiàtic: Claus per viatjar a la regió de moda

2 maig 2019

L’essència de tot viatge és deixar enrere la rutina del nostre dia a dia i obrir la porta a realitats llunyanes, ampliar la nostra ment i conèixer mons fascinants i desconeguts. Això es fa especialment palès quan escollim a una destinació tan atractiva com el Sud-est asiàtic: exotisme, aventura, cultures diferents, arquitectures insòlites i paisatges increïbles.

Continuar llegint...
Avantatges de tenir una agència de viatges

Avantatges de confiar en una agència de viatges per organitzar les vacances

3 abr. 2019

Planificar un viatge comporta molt de temps: llegir, informar-se, buscar bitllets d’avió, tren o vaixell, cercar un allotjament i valorar les diverses opcions i ofertes per separat, per no parlar de detalls importants com la tramitació de visats. Per què no confies en un professional per tal que confeccioni un viatge a la mida de les teves necessitats?

Continuar llegint...
parc tematic noria viajar en familia

Viatjar en família a parcs temàtics europeus durant la primavera

13 març 2019

Anar a un parc temàtic i complementar el viatge amb la visita a una capital europea és sempre una opció que triomfa entre grans i petits. Aquest tipus de viatges combinats proporciona espectaculars atraccions, diversió sense límits i sovint la comoditat d’allotjar-se als propis establiments, i amb l’oportunitat addicional de conèixer també l’art, cultura i gastronomia d’una moderna...

Continuar llegint...
Setmana Santa – Mediviatges

Aprofita la Setmana Santa per fer una escapada molt floral!

22 febr. 2019

La Setmana Santa és una de les dates preferides per fer la primera escapada de l’any, després d’un primer tram del calendari que acumula moltes setmanes laborables. Enguany, la seva ubicació a mitjans d’abril suposa un avantatge ideal per deixar enrere el llarg i fred hivern i poder gaudir de destinacions on l’arribada de la primavera provoca un esclat de vida i color.

Continuar llegint...