Actualitat

Troba els articles més interesants i les darreres notícies.

Rapa Nui - Chile - Xile

Tres espectaculars raons per visitar Xile

9 set. 2019

Xile és un país fàcil, amable i amb una proximitat cultural que sempre és d'agrair quan viatgem lluny. Però si necessites tres espectaculars raons per les quals se't faci imprescindible viatjar a Xile, aquí te les donem. Segur que no te'n penedeixes!

Continuar llegint...
Txalapart Euskadi 1285x360 Mediviatges

Tres curiositats que només podràs trobar a Euskadi

18 jul. 2019

El País Basc, Euskadi, és una de les destinacions estel·lars en qualsevol època de l’any a l’hora de fer una escapada. La seva magnífica gastronomia, l’espectacular patrimoni natural, la possibilitat d’oferir turisme urbà, rural i d’aventura i la proximitat i facilitat d’accedir-hi fan d’Euskadi un bon lloc per passar uns dies o unes setmanes.

Continuar llegint...
ONG viajes cooperación Mediviatges

Com planificar unes vacances solidàries

18 juny 2019

Sovint, quan fem un viatge a alguna regió en vies de desenvolupament, tenim la sensació que podríem ajudar el territori i la seva gent d’alguna manera millor que amb la nostra mera presència com a viatgers ocasionals. Les vacances solidàries són una opció perfecta per combinar turisme amb alguna activitat que impulsi el desenvolupament econòmic, social o sanitari de l’indret que visitem.

Continuar llegint...
Families Monoparentals Mediviatges

Plans de vacances per a famílies monoparentals

30 maig 2019

La família tradicional està canviant, i això es nota també a les vacances. Les famílies monoparentals són una realitat quotidiana viscuda per cada cop més gent. Quines possibilitats de vacances tenen les famílies monoparentals? Vegem-ne uns quants exemples.

Continuar llegint...
Quiebra compañia aeria billetes avión

Què fer si la companyia aèria amb la qual tens el teu bitllet d'avió fa fallida?

16 maig 2019

És un dels malsons recurrents del viatger: hem planificat amb antelació les nostres vacances, hem preparat un viatge amb cura i il·lusió, hem reservat l’allotjament o fins i tot un cotxe... I, pocs dies abans d’agafar l’avió, la companyia aèria amb la qual tenim els bitllets d’avió fa fallida i no podem sortir cap al nostre destí. Què podem fer?

Continuar llegint...
Sudest asiatic - bloc

Sud-est asiàtic: Claus per viatjar a la regió de moda

2 maig 2019

L’essència de tot viatge és deixar enrere la rutina del nostre dia a dia i obrir la porta a realitats llunyanes, ampliar la nostra ment i conèixer mons fascinants i desconeguts. Això es fa especialment palès quan escollim a una destinació tan atractiva com el Sud-est asiàtic: exotisme, aventura, cultures diferents, arquitectures insòlites i paisatges increïbles.

Continuar llegint...