Actualitat Mediviatges

Troba els articles més interesants i les darreres notícies.

Nadal a la platja | navidad en la playa

Cinc destinacions per fer vacances a la platja al desembre

22 nov. 2022

Desembre no ha de ser sinònim de fred i neu! Pots aprofitar aquest mes ple de dies festius per deixar la rutina enrere, marxar ben lluny i recarregar les piles a la platja. Res millor que canviar el soroll dels clàxons per la remor de les onades, els abrics i les bufandes per la roba de bany i els avets per cocoters. Quines són les millors destinacions per fer vacances a la platja en ple mes de de

Continuar llegint...
Mercats nadalencs mercadillos navideños Mediviatges

Quatre activitats imprescindibles per fer a un mercat de Nadal Europeu

18 oct. 2022

Els mercats de Nadal de l’Europa Central tenen el seu origen a les antigues fires medievals que se celebraven durant l’advent. Se n’organitzen milers a tota la regió, i atreuen milions de visitants. Els mercats tenen lloc habitualment a la plaça major dels pobles i ciutats, i consisteixen en paradetes que ofereixen especialitats de menjar i beguda locals, així com objectes d’artesania.

Continuar llegint...
Tanzània

Els millors parcs naturals d'Àfrica per fer un safari

14 set. 2022

Et ve de gust un safari? Els parcs naturals d’Àfrica són la millor destinació per veure de prop la vida salvatge en el seu estat més pur, ja que elefants, lleons, antílops, zebres i altres espècies conviuen en llibertat i a l’abast dels teus ulls. Quins són els millors parcs naturals d’Àfrica? A quins països es troben? Quins animals hi podràs veure?

Continuar llegint...
Edimburgo Mediviatges

Viatja en cotxe per escòcia: sis parades imprescindibles

8 jul. 2022

Escòcia és una destinació ideal per recórrer en cotxe, ja que en pocs dies de viatge podràs recórrer grans ciutats, visitar castells aïllats, veure paisatges naturals de gran bellesa o conèixer les destil·leries de whisky més autèntiques. Quina és la ruta ideal per recórrer Escòcia en cotxe? Quins indrets no et pots perdre? Aquestes són les sis parades imprescindibles.

Continuar llegint...
Gènova Mediviatges

Cinc destinacions a dues hores d'avió

21 juny 2022

A només dues hores d’avió, o fins i tot menys temps, tenim a l’abast tota una sèrie de ciutats que ofereixen múltiples atractius i que demostren que és possible trobar diverses opcions urbanes ben a la vora que ofereixen una atractiva combinació de turisme cultural, històric, gastronòmic o fins i tot de diversió familiar.

Continuar llegint...
Iguazu cataratas Mediviatges

Les millors destinacions per l’estiu

23 maig 2022

S’apropa l’estiu, i hi ha poques coses que facin tanta il·lusió com preparar un viatge on puguem conèixer nous paisatges i cultures, passar temps de qualitat amb la parella, els amics o la família, viure aventures inoblidables o simplement gaudir d’un merescut període de descans.

Continuar llegint...