Com escollir un creuer per aquest estiu?

Mediviatges

9 jul. 2018

Si ens decidim per aquesta opció, se’ns obre un ventall de possibilitats: escollir zones i rutes, tipus de vaixell, nivell del camarot, etc. Per això és fonamental plantejar-nos quin tipus de creuer volem fer, tenint en compte sobretot amb qui viatgem: amb la família al complet, amb els nens, en parella o, inclús, sols. Cada públic té una oferta específica.

  • En família: per la seva oferta d’activitats, els creuers són ideals per a totes les edats, des dels avis fins als més petits. Els pares poden descansar mentre els nens es diverteixen a les piscines o fent diferents tallers. A més, en molts creuers embarquen diversos personatges infantils que acompanyaran els nens al llarg del viatge.
  • En parella: els creuers també poden ser una opció romàntica per veure des del mar les millors postes de sol. Emprendre un viatge amb algú especial a bord d’un creuer ens portarà a gaudir de vetllades inoblidables ballant sota el cel estrellat d’alta mar.
  • Per a singles:  per últim, els creuers també són una oportunitat per viatjar sol i descobrir llocs fascinants tot fent nous amics. En aquests creuers coincideixen persones de diferents procedències i, per tant, és el lloc ideal per conèixer diverses cultures i aprendre diferents idiomes.

 

A bord es fan bones amistats, d’això no hi ha cap dubte. La socialització és vital quan es passen tantes hores en un vaixell, i el ventall d’espais per fer-ho és molt ampli. La majoria de creuers disposen de piscines, jacuzzis, bars, casinos, teatres, gimnasos, biblioteques, ludoteques... En definitiva, el que s’avorreix en aquestes ciutats flotants és perquè vol.

 

 

Si esteu pensant en fer un creuer aquest any, podeu contactar per a més informació amb Mediviatges al telèfon 93 567 88 05, per correu electrònic a mediviatges a l’oficina del passeig de la Bonanova, 47 de Barcelona. Us informarem sense cap compromís de les opcions que més s’ajustin a les vostres necessitats.