Coneix els millors parcs d'atraccions del món

Mediviatges

23 febr. 2024

Ets dels qui gaudeix amb una bona descàrrega d’adrenalina? T’animes a saber què se sent en muntar-se a les muntanyes russes més vertiginoses del planeta? O bé ets dels qui més aviat prefereixen una immersió total en un ambient festiu i divertit amb personatges que et traslladin totalment a un món de fantasia? 

No t’ho pensis més: viu tot un ventall d’experiències reservades als amants de les emocions fortes als millors parcs d’atraccions, que inclouen també l’opció de poder recuperar forces al seus magnífics hotels. Et presentem els cinc parcs d’atraccions més espectaculars del món.

 

1. DisneyWorld, Florida 

Imatge

  

Quatre parcs temàtics, dos parcs aquàtics, sis circuits de golf, un centre esportiu i fins a més de 20 hotels donen la idea de la enorme proporció del complex d’oci Walt Disney World, a Florida, Estats Units, el més gran del món. Viu la diversió familiar en majúscules amb l’acompanyament de totes les criatures que poblen l’imaginari Disney, des de l’icònic Mickey als protagonistes dels més recents èxits d’animació i aventures com Elsa de Frozen, passant per clàssics com Blancaneus o la Bella Dorment o els mítics personatges de Star Wars. A més, gaudeix de divertides atraccions com Avatar Flight, amb la millor tecnologia 3D.  

 

2. Six Flags, California

Imatge

 

Six Flags Magic Mountain és el parc d’atraccions amb més muntanyes russes del món, amb un total de 20 artefactes. Ubicat a prop de Los Angeles, a California, Six Flags és l’experiència definitiva si ets un amant de les emocions més extremes. Les atraccions estan situades al llarg de les 11 onze àrees temàtiques del parc i porten noms tan evocadors com Apocalypse, Goliath, Twisted Colossus o la temible Tatsu, considerada una de les millors muntanyes russes del món, amb més d’un kilòmetre de trajecte, 80 metres d’alçada i una velocitat màxima de 100 km/h. 

 

3. Ferrari World, Abu Dhabi

Imatge

Convenientment ubicat al costat del circuit on es corre el Gran Premi d’Abu Dhabi de Fòrmula 1, Ferrari World està dedicat monogràficament a l’escuderia del Cavallino Rampante i és el parc d’atraccions cobert més gran del món. La marca italiana de cotxes ultraesportius, paradigma de la velocitat i la tecnologia aplicada a l’automoció, domina un parc temàtic que on podràs visitar restaurants, atraccions aquàtiques i, per sobre de tot, l’espectacular muntanya russa Formula Rossa, la més ràpida del món: un autèntic desafiament per al cap i l’estómac que arriba a assolir 200 km/h... en menys de 5 segons!  

 

4. Everland, Corea del Sud

Imatge

Situat a la ciutat sud-coreana de Yongin, Everland és un dels principals parcs d’atraccions de tota Àsia i el primer i més gran d’aquest fascinant país. Propietat del gegant tecnològic Samsung, a Everland podràs trobar un espectacular parc d’atraccions amb cinc zones temàtiques, un parc aquàtic anomenat Caribbean Bay, un auditori amb concerts d’hologrames de K-Pop i fins i tot un zoo! Per als amants de les muntanyes russes, l’estrella del parc és, sense dubte, la trepidant T Express, una de les muntanyes russes de fusta més altes i llargues del món. 

 

 5. Port Aventura, Tarragona

Imatge

Port Aventura Park és l’opció que els amants de la diversió tenen més a l’abast de casa nostra, ja que apareix sovint encapçalant els llistats dels millors parcs d’atraccions d’Europa. Recorre les sis diferents àrees temàtiques del parc i gaudeix de divertits espectacles amb actors i ballarins, remulla’t a atraccions tan refrescants com Tutuki Splash o Grand Canyon Rapids o bé reserva forces per pujar a muntanyes russes tan espectaculars com Shambhala, Furius Baco o la icònica Dragon Khan. Complementa l’escapada a Port Aventura amb una visita als adjacents complexes Caribe Aquatic Parc i Ferrari Land per a una dosi extra d’emoció!

 

Si estàs interessat/da a visitar alguna d'aquestes destinacions pots consultar els viatges als parcs temàtics que tenim preparats a Mediviatges, o bé omplir aquest formulari i contactarem amb tu.

 

MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789