Visita el París més desconegut

París, Europa

13 març 2024

París és la ciutat de l’amor i de la llum i, per tant, una destinació cobejada en qualsevol època de l’any. La capital de França ofereix múltiples atractius que justifiquen viatjar-hi més d’una vegada però, més enllà dels monuments, museus i barris més visitats, hi ha tota una ciutat desconeguda però igualment interessant i amb molts punts d’interès. 

París no s’acaba amb la Torre Eiffel, el Louvre i Montmartre! Hi ha molts altres indrets meravellosos i atraccions per enamorar-s’hi. T’oferim quatre llocs clau per visitar el París més desconegut.

 

Imatge

1. El barri de Le Marais

Epicentre de les galeries d’art amb més estil i les botigues més bohèmies de la ciutat, Le Marais és un barri bonic i agradable, ple de vitalitat i també de molta història. En un recorregut per Le Marais podràs admirar la Place des Vosges, la més antiga i una de les més boniques de París; visitar la interessant casa museu de l’escriptor Victor Hugo; conèixer l’art contemporani al Centre Pompidou; menjar pastrami en algun dels restaurants del call jueu situat en aquest barri, o gaudir d’una animada vida nocturna als seus bars i clubs de disseny. 

 

Imatge

 2. El Museu Marmottan Monet

Al marge de clàssics irrefutables com el Museu del Louvre o el Museu d’Orsay, d’entre els més de 150 museus a París destaca molt especialment el fantàstic Museu Marmottan Monet. Aquest centre, inaugurat l’any 1934, allotja el patrimoni dels col·leccionistes i mecenes del segle XIX Jules i Paul Marmottan (pare i fill) i està dedicat a la pintura impressionista d’artistes com Degas, Renoir i, molt especialment, Monet, de qui n’acull la més gran col·lecció d’obres al món i obres mestres com “Impressió, sol naixent”. 

 

Imatge

 3. La Galeria Dior

La Galeria Dior s’ubica a l’històric palauet de l’avinguda Montaigne on el dissenyador francès Christian Dior va fundar la seva mítica Maison i, per tant, és una visita imprescindible per als amants de l’elegància, el glamour i l’alta costura que tant caracteritzen l’aura fashion de París. A la Galeria Dior hi trobaràs una meravellosa col·lecció multimèdia que repassa el llegat de tots els creadors que han passat per aquesta influent firma, responsable de la transformació de la història de la moda dels segles XX i XXI. 

 

Imatge

 4. La Sainte-Chapelle

Situada ben a prop de l’emblemàtica Catedral de Nôtre-Dame, la Sainte-Chapelle és una obra cimera del gòtic francès. La Sainte-Chapelle es va bastir entre 1242 i 1248 per encàrrec de Lluís IX de França amb l’objectiu d’acollir diverses relíquies que aquest monarca havia adquirit, entre les que en destaca molt especialment la corona d’espines que va dur Jesús a la creu. La magnífica i etèria arquitectura de la capella i, sobre tot, els seus impressionants vitralls fan d’aquesta visita una experiència estètica incomparable. 

 

Si estàs interessat/da a viatjar a París pots consultar els viatges a París que tenim preparats a Mediviatges, o bé omplir aquest formulari i contactarem amb tu.

 

MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789