Viatges de noces inoblidables per a cada estació de l'any

Mediviatges

15 gen. 2024

Un casament és una gran celebració de l’amor entre dues persones i l’ocasió de festejar-lo envoltats de la família i els amics. Però, a més, també suposa una oportunitat única per projectar finalment el gran viatge de noces que sempre has somiat fer i que tant tu com la teva parella recordareu tota la vostra vida. T’oferim quatre destinacions espectaculars, una per a cada estació de l’any, per tal que puguis gaudir d’un viatge de noces inoblidable sigui quina sigui l’època de la teva lluna de mel.

 

1. Illes Maldives a l’hivern

Maldives

Si vols escapar del fred hivernal, res millor que les Maldives, destinació estrella dels viatges de noces i, per tant, una de les llunes de mel més cobejades. Aquest petit arxipèlag de l’oceà Índic ofereix postals paradisíaques amb platges d’aigües turquesa i sorra blanca i una espectacular oferta hotelera. A més, a les Illes Maldives podràs conèixer la seva variadíssima flora i fauna, on hi destaca la rica vida submarina, i el seu interessant patrimoni històric i cultural, que recull el llegat d’hindús, budistes i musulmans i l’herència colonial.  

 

2. Japó a la primavera

Japó

Un viatge de noces ideal per fer a la primavera és anar a Japó per poder observar el meravellós fenomen del sakura, és a dir, la floració dels cirerers. Capitals com Tokio, Osaka o Kyoto es transformen durant unes breus setmanes per acollir el hanami, que són les festes i els pícnics als preciosos parcs d’aquestes ciutats per tal d’observar aquestes delicades i efímeres flors. Japó, amb la seva fascinant barreja de tradició i modernitat, la seva exquisida gastronomia i la seva gran varietat de paisatges, és un viatge de noces únic. 

 

3. Illes Galàpagos a l’estiu

Per als amants dels paratges naturals i exòtics en una lluna de mel estiuenca, les Illes Galápagos són la destinació ideal a l’hora de fer el viatge de noces. Situades en un remot confí del Pacífic, aquestes illes volcàniques són una de les més grans reserves marines del planeta. Les Galápagos acullen tota una explosió de biodiversitat i són un indret pioner i referent en turisme ecològic i sostenible. Complementa aquest viatge de noces amb una estada a Equador, el país al qual pertanyen, per conèixer-ne també la natura i la història. 

 

4. Nova Zelanda a la tardor

Nova Zelanda

La tardor és la millor estació per fer un viatge de noces a Nova Zelanda ja que, atesa la seva situació a l’hemisferi sud, s’hi pot gaudir de l’esclat de la primavera austral i poder conèixer així durant la lluna de mel els espectaculars paisatges que ofereixen aquestes dues grans illes. Nova Zelanda és un país còmode i amable i té uns impressionants escenaris naturals, coneguts per les localitzacions de pel·lícules com El Senyor dels Anells, que permeten tant recórrer muntanyes, glaceres i guèisers com boscos, pastures o platges desèrtiques.  

 

Si estàs interessat/da a visitar alguna d'aquestes destinacions pots consultar els viatges de noces que tenim preparats a Mediviatges, o bé omplir aquest formulari i contactarem amb tu

 

MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789