Quatre consells a l’hora de contractar les teves vacances amb una agència de viatges

Agencia de viatges

19 gen. 2023

Les agències de viatge ofereixen un munt d’avantatges a l’hora de contractar un viatge, com oferir un producte fet totalment a mida, un servei proper i personalitzat i preus competitius. Per tal que l’experiència sigui profitosa i inoblidable, és important seguir aquests quatre consells molt senzills que permetran que gaudeixis al màxim de les teves vacances confiant en una agència de viatges:

 

1.    Deixa’t assessorar

Una agència de viatges no es dedica únicament a vendre un producte: és un assessor i consultor turístic que pot fer realitat els teus somnis. Per tant, a l’hora d’organitzar les vacances, és important que tinguis en compte els consells dels professionals de l’agència, que t’ajudaran a trobar el que estàs buscant: les millors destinacions, les millors activitats i les millors èpoques de l’any per fer-les.  

 

2.    Personalitza la teva experiència

Un dels grans avantatges d’organitzar un viatge amb agència és la gran flexibilitat de plans i esdeveniments que hi pots incloure. Fes un viatge a la teva mida i compta amb la teva agència per tal d’incloure i planificar amb antelació totes les experiències que vulguis viure a la destinació: des de llogar un cotxe o fer visites guiades a museus o centres turístics fins a activitats esportives com una sessió de submarinisme, passant per esdeveniments culturals com musicals, òperes o ballets.

 

3.    Contacta amb l’agència si sorgeix un problema

Quan contractes les teves vacances a través d’una agència, has de saber que davant les possibles incidències que puguin sorgir durant el teu viatge (maletes perdudes, vols amb retard, hotels inadequats, etc.) sempre pots contactar amb una persona de confiança de l’agència que intentarà fer el possible per tu. Les agències de viatges són expertes en resolució de problemes, ja sigui en el propi moment o a l’hora d’ajudar-te a fer les reclamacions oportunes a la tornada.

 

4.    Contracta una assegurança de viatge

Encara que no sigui obligatori, contractar una assegurança de viatge sí és altament recomanable. L’agència et pot ajudar a trobar les assegurances de viatge més competitives del mercat i amb les cobertures específiques que millor s’adapten a les teves necessitats, per tal que puguis gaudir amb tranquil·litat i seguretat de les vacances.

 

 

Consulta la destinació que més t’interessi a Mediviatges. 

 

Informació legal: MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789