On es poden veure els llums de Nadal més espectaculars del món?

Llums de Nadal

15 nov. 2023

L’encant de les festes nadalenques no només rau en la il·lusió dels petits de la casa i en la màgia de donar i rebre regals als éssers estimats, sinó també, per suposat, en els llums que decoren edificis, carrers i parcs de ciutats i pobles de tot el món i creen un ambient festiu i multicolor. Algunes destinacions, però, han portat la il·luminació nadalenca a un punt d’excel·lència veritablement impressionant i destaquen per sobre de la resta fins al punt de merèixer una visita inoblidable. Quins són els millors llocs per veure els llums de Nadal més espectaculars del món?

 

 Tokio Japó Mediviatges

1.    Tokio

Japó no és la destinació nadalenca més tradicional que ve a la ment, però el característic gust per la tecnologia i la innovació propi del caràcter nacional i l’espectacular ús de l’avantguarda en il·luminació fan d’una visita als llums de Nadal de Tokio una experiència impressionant i una veritable explosió pop d’imatge i so. Alguna de les localitzacions més destacades per veure els llums nadalencs a Tokio són el parc temàtic interactiu de la llum Sagamiko Illumillion, els barris comercials de Ginza i Marunouchi, els parcs Showa Kinen i Yebisu Garden Place, el complex de negocis Roppongi Hills o el centre comercial Tokyo Midtown.

 

Salerno Nápoles Mediviatges 

2.    Salerno

La bonica ciutat de Salerno, situada a menys d’una hora de Nàpols i coneguda per ser un dels indrets amb més encant de la costa amalfitana, es transforma totalment quan arriba el Nadal gràcies al festival “Luci d’Artista”. Aquesta iniciativa se celebra del 24 de novembre al 21 de gener, i omple la vila de desenes d’instal·lacions de llum de nadal repartides per tot el seu preciós centre històric. Com cada any, el tema del Nadal a Salerno s’inspira als contes de fades i la naturalesa, i hi ha quatre rutes temàtiques que es poden recórrer entre esglésies barroques i places amb encant mediterrani.

 

 Branson

3.    Branson

El nom d’aquest vila de només 12.000 habitants de l’estat de Missouri potser no ressona gaire, però Branson és probablement un dels llocs d’Estats Units on se celebra el Nadal d’una manera més espectacular. Coneguda per ser una atracció turística de primer ordre des de principis dels anys 1930, Branson és una espècie de versió familiar de Las Vegas i allotja al seu territori tres parcs temàtics i fins i tot un zoo que, amb l’arribada de les festes, organitzen veritables explosions de color i esperit nadalenc amb milions (sí, milions!) de llums encesos. També es pot fer un drive-through en cotxe per visitar carrers i cases particulars il·luminades a l’americana.

 

Vancouver Canada 

4.    Vancouver

Vancouver, metròpolis canadenca de la costa oest i tercera ciutat més important del país, és coneguda per la seva qualitat de vida, la seva vibrant escena artística, la proximitat d’increïbles parcs naturals i la seva tranquil·litat i seguretat. Aquest any, Vancouver acull del 24 de novembre al 7 de gener la 39a edició del “VanDusen Festival of Lights”, un meravellós espectacle de llums de nadal que es compta entre els més grans i bonics de Nord-Amèrica. Més d’un milió de llums en un recinte de 6 hectàrees que transforma el principal jardí botànic de la ciutat en un país de les meravelles amb música festiva i un deliciós ambient nadalenc.

 

 Vigo Nadal

5.    Vigo

Si hem d'escollir una opció de turisme domèstic per veure els llums més espectaculars de Nadal de l'Estat, l'elecció està molt clara: Vigo. La ciutat més poblada de Galícia, situada a la costa de Pontevedra, compta des del 24 de novembre fins al 15 de gener amb més d'11 milions de llums LED i 400 altaveus repartits en més de 400 carrers, a més d'escenaris gegants com l'Arbre il·luminat de 35 metres, la Caseta de fusta del Pare Noel, la Bola de Nadal i la nova Estrella Polar gegant de 17 metres, entre d'altres. Una experiència inigualable on poder gaudir dels llums nadalencs més espectaculars, així com de la gran oferta cultural i gastronòmica de Vigo.  

 

Si estàs interessat/da a visitar alguna d'aquestes destinacions pots consultar els viatges que tenim preparats a Mediviatges, o bé omplir aquest formulari i contactarem amb tu

 

MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789