Cinc destinacions de platja a l'hivern

Platja a l'hivern

12 des. 2023

Gaudir del sol, la sorra i la remor de les onades del mar és sempre una experiència agradable, però guanya molt més valor quan es fa fugint del fred i la foscor hivernals. En aquest sentit, fer una escapada a la platja per carregar les piles en ple hivern és un luxe que pots tenir al teu abast per molt menys del que penses. Canvia els abrics i les bufandes per la roba de bany i deixa ben lluny el soroll dels clàxons! Et facilitem la feina i et proposem cinc increïbles destinacions per gaudir de la platja en ple hivern.

 

Phuket Tailandia 

1.     Phuket, Tailàndia

L’illa de Phuket, al sud de Tailàndia, és la destinació clàssica de platja a l’hivern i compleix tots els requisits per ser considerada un dels llocs més paradisíacs del planeta. La seva fascinant cultura, l’exòtica gastronomia i els seus increïbles paisatges, que combinen selva tropical i temples budistes amb algunes de les platges més fotogèniques del món, com la imprescindible Khao Phing Kan, no et deixaran indiferent. Phuket és també una destinació ideal gràcies a la seva oferta hotelera adaptada a totes les butxaques i per a vacances que tinguin un ritme tranquil o bé que incloguin també lleure nocturn. 

 

Miami Beach Florida 

2.     Miami Beach, Estats Units

Miami Beach és una de les ciutats més dinàmiques de Florida, l’estat nord-americà que no en va s’anomena “The sunshine State”. A les seves icòniques platges, el visitant hi pot trobar un milió de possibilitats de lleure: des de prendre el sol a South Beach fins a jugar al voleibol, fer un tomb en patins o anar en bici a Lummus Park, passant per fer un passeig entre els gratacels, restaurants i cafeteries d’Ocean Drive. Hi ha opcions per a nudistes a Haulover Beach o l’opció de fer surf al parc natural de Key Biscayne. I tot, en un entorn multicultural de pura essència estatunidenca. 

 

Sal Cap Verd 

3.     Sal, Cap Verd

Una de les illes més petites de l’arxipèlag capverdià és, paradoxalment, la que té una oferta turística més variada. Amb poc més de 200 kilòmetres quadrats i coneguda des de l’antiguitat pels àrabs degut a les seves riques salines naturals, l’illa de Sal ofereix un atractiu contrast entre un interior pla i desèrtic, de bellesa gairebé lunar, i un litoral amb platges de sorra blanca, aigües càlides i cristal·lines i esculls de corall. El seu microclima sec, on llueix el sol gairebé tots els dies de l’any, i platges com Santa Maria o Ponta Preta fan de Sal un paradís proper i relaxat, ideal per gaudir del sol i la platja a l’hivern.

 

Bahrain Manama 

4.     Manama, Bahrain

A Bahrain, petit país situat en una illa del Golf Pèrsic, sovint se’l descriu com a “l’Orient Mitjà light”, perquè és una interessant barreja de modernitat occidental amb tradicions perses i és considerada una nació més progressista que les seves veïnes. A més del seu patrimoni arqueològic de segles d’antiguitat, els visitants troben a Bahrain luxosos casinos, centres comercials i llocs d'esbarjo. Un dels principals centres turístics del país és la platja d'Al-Jazair, a la costa oest, la preferida pels que practiquen esports nàutics. A Manama, la capital d’aquest micro-estat insular, també hi ha animades platges urbanes. 

 

 Punta Cana

5.     Punta Cana, República Dominicana

Una altra elecció clàssica de platja a l’hivern que no pot decebre ningú és la República Dominicana. La seva nombrosa oferta hotelera està molt enfocada a oferir experiències centrades en el luxe assequible, el benestar i la diversió, tant per a viatges en parella com per estar acompanyat dels amics o la família. A Punta Cana es troba la meravellosa Playa Bávaro, que gràcies a les seves aigües turqueses i fina sorra blanca és considerada una de les millors platges de tot el Carib. Altres platges famoses de Punta Cana són El Cortecito o Cabeza de Toro. 

 

Si estàs interessat/da a visitar alguna d'aquestes destinacions pots consultar els viatges de platja que tenim preparats a Mediviatges, o bé omplir aquest formulari i contactarem amb tu

 

MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789