Plans de vacances per a famílies monoparentals

Famílies monoparentals, Mediviatges

30 maig 2019

La família tradicional està canviant, i això es nota també a les vacances. Les famílies  monoparentals són una realitat quotidiana viscuda per cada cop més gent: segons l’Institut Nacional d’Estadística, l’any 2017 hi havia a Espanya 1,8 milions de llars monoparentals.

A l’hora de fer vacances, les famílies monoparentals sovint troben que els viatges es plantegen per a adults sols o en parella, o bé amb ofertes com “DOS adults més nens”. Un viatge especial per a famílies monoparentals parteix del fet de tenir “UN adult més nens” i, per tant, s’adapta a les necessitats tant dels grans com dels petits.

Un viatge monoparental suposa diversos avantatges: en ser viatges de grup, el preu és més reduït; les activitats i jocs pensades per als infants els omplen d’entreteniment i emoció, a més de crear records i experiències, i, finalment, els pares i mares tenen la possibilitat d’ampliar el seu cercle d’amistats.

Quines possibilitats de vacances tenen les famílies monoparentals? Vegem-ne uns quants exemples.

 

Creuer

Creuer per la Mediterrània

Viatjar en un creuer és una experiència molt diferent a unes vacances a terra ferma. La visió de l’horitzó, la brisa marina, la possibilitat d’aixecar-te cada dia en un indret diferent i les múltiples opcions de diversió a bord són avantatges innegables. Un creuer monoparental és la millor manera d’oferir visites culturals a diverses ciutats i combinar-la amb diversió i activitats organitzades per als petits, jocs per competir amb altres famílies i fer nous amics, i, per últim, activitats pensades per als més grans. Escull una ruta per Itàlia i el sud de França per admirar el seu increïble patrimoni històric i artístic, o bé, si ho prefereixes, viatja pel Mediterrani Oriental i coneix Istanbul, Atenes i les illes gregues i el seu meravellós llegat.

 

Caribe Mediviatges 

Vacances al Carib

Una única paraula moltes vegades ho diu tot: paradís. Unes vacances monoparentals al Carib suposen garantia de sol i diversió, aigües cristal·lines, palmeres i sorra blanca, i una àmplia oferta lúdica i esportiva pensada per no avorrir-se ni un sol moment. Gaudeix de moments d’entreteniment i lleure a la piscina o la platja; moments de descans a la teva luxosa habitació; moments actius amb tallers, cursos, jocs de taula o competicions esportives; moments per conèixer el patrimoni natural i el passat indígena o colonial d’aquest part del món... i també moments per a l’amistat mentre els nens exploren les activitats dels clubs amb els seus nous amics. L’oferta és inesgotable: des de Mèxic fins a República Dominicana, Cuba, Costa Rica o Panamà.

 

Montañas Mediviatges

Aventura a la muntanya

Si et planteges les vacances monoparentals com un període de lleure actiu per gaudir d’activitats amb el teu fill i compartir el temps que durant l’any no li pots dedicar, unes vacances d’aventura a la muntanya és el teu pla ideal. Rutes de muntanya, paintball, barranquisme, escalada, caiac, rutes a cavall, tirolines, jocs d’orientació, gimcanes... Una opció sana i rural que també deixa lloc per a les visites culturals, etnogràfiques o gastronòmiques, el descans a la vora de la piscina, o la socialització i l’esbarjo dels balls quan arriba la nit. Escull entre diverses destinacions properes i segures com els Pirineus, els Pics d’Europa, els Ports de Beceit o les Serralades Bètiques i gaudeix de les múltiples possibilitats de diversió i lleure que ofereix aquest tipus de viatges. 

 

Consulta la destinació que més t’interessi a Mediviatges.