Propostes de destins per al viatge de nuvis

MEDIVIATGES

9 jul. 2018
- Riviera Maia. Aquesta zona de Mèxic situada a la costa del Mar Carib és el destí per excel·lència dels viatges de nuvis. Ofereix platges paradisíaques per perdre el món de vista i tenir accés a una de les barreres de corall més grans del món per als aficionats al submarinisme. A més, disposa d’un ampli ventall d’activitats alternatives com visites a les reserves ecològiques o zones arqueològiques. 

- Kènya i Zanzíbar. Una combinació per veure el millor del continent africà. A Kenya podreu conèixer l’essència africana en reserves naturals com Massai Mara o en parcs on es desenvolupa una flora i fauna única. Després d’aquesta intensa activitat, a l’arxipèlag de Zanzíbar podreu relaxar-vos en platges d’insomni amb aigües cristal·lines.
 
- Dubai, Maldives i Seychelles. La combinació que està més de moda per conèixer l’Orient Mitjà i el Continent asiàtic es Dubai i les Maldives. En primer lloc, l’emirat de Dubai és un dels llocs del món on s’acumula més riquesa, un oasi artificial construït en mig del desert i que alberga els serveis més exclusius que un pugui imaginar. Posteriorment, amb un vol directe podreu aïllar-vos de la resta del món a les Maldives, un paradís d’illes coral·lines i platges de sorra blanca.

- Japó. Al país del sol naixent conviu un còctel fascinant entre tradicions ancestrals i la cultura urbana més recent. Podreu conèixer les grans ciutats però també descobrir alguns dels temples històrics més destacats, com Fushimi Inari-taisha, al que s’accedeix pel famós camí tori, replet d’arcs vermells. 
 
- Camboya-Vietnam. Deixa’t seduir pels contrastos naturals d’aquesta zona d’Àsia: altes muntanyes, grans plantacions d’arròs i també una costa salvatge. Podràs passejar pels carrers de les pintoresques Hoi An i Hué, navegar pel famós Delta del Mekong i gaudir de l’apreciada gastronomia vietnamita a Ho Chi Minh.

- Costa Oest d’Estats Units. Si tens ganes de veure el millor d’Estats Units, tant de ciutats com de parcs nacionals, t’oferim una ruta que passa per San Francisco, plena de vida social i cultural, i també pels millors parcs nacionals de la zona, com el Grand Canyon del Colorado. Viu el somni americà!

El viatge més entusiasta de la vostra vida comença amb l’elecció del millor destí i amb les propostes dels professionals més experts. A Mediviatges us podem oferir un itinerari que s’adapti a les vostres preferències i al vostre pressupost, amb un sol objectiu: que tingueu un viatge perfecte. 

Per a més informació, podeu contactar amb Mediviatges al 93 567 88 05, per correu electrònic a mediviatges o a l'oficina de Passeig de la Bonanova, 47 de Barcelona.