5 escapades amb nens a capitals Europees

Europa, nens, família, escapades, viatges

9 gen. 2020

 

Les escapades urbanes en família són l’ocasió perfecta per tal que els infants tinguin l’oportunitat de conèixer altres paisatges i cultures, que valorin altres gastronomies, o fins i tot que practiquin idiomes o vegin de prop escenaris, com ara indrets històrics o museus, que poden ser un perfecte complement dels seus estudis.

Preparar un viatge en família és fàcil i divertit: només cal parar una mica d’atenció a quina oferta de lleure infantil i atraccions en família hi ha disponible a la ciutat que visites. A més, si prepares amb una mica d’antelació la teva escapada, podràs gaudir del teu viatge amb totes les comoditats i sense l’estrès d’haver de trobar entrades a última hora per a espectacles o recintes que puguin interessar a tota la família. Vegem unes quantes destinacions:

 

1.    Madrid

Madrid Cibeles

A l’abast i sempre plena d’atractius, Madrid és una ciutat que mai decep i que et permetrà gaudir en família de musicals com Billy Elliot o El Rey León, veure de prop els més de 2.000 habitants del Zoo Aquarium de la Casa de Campo, fer un divertit passeig en barca al cèntric parc del Retiro o fins i tot l’oportunitat d’esquiar a Navacerrada, a pocs minuts del centre de la capital. Els museus de Madrid, amb un patrimoni artístic i històric inigualable, suposen tota una lliçó en viu de diverses matèries de tota mena: des de les pintures cabdals del Museo del Prado fins als impressionants exemplars del Museo Nacional de Ciencias Naturales o a la simpàtica història del Museo del Ratoncito Pérez.

 

 

2.    Londres

Londres

La gran roda de fira del London Eye és una de les maneres més divertides i emocionants de veure el centre de Londres a cop d’ull des de la seva alçada de 135 metres. A peu de terra, d’altra banda, podràs passejar en família entre dinosaures al magnífic Museu d’Història Natural, o fer un tomb pels set pisos de Hamleys, una de les botigues de joguines més antigues i més grans del món. Per a experiències més intenses, visita The Making of Harry Potter, el parc temàtic ambientat al fantàstic món de Hogwarts, o la inquietant The London Dungeon, una terrorífica atracció on hauràs d’escapar de mítics malvats com Sweeney Todd o Jack l’Esbudellador.

 

3.    Roma

Roma

Una immersió en el passat de la que va ser la capital més poderosa del món antic és un viatge que els petits de la casa no oblidaran fàcilment. Passeja pels Fòrums Imperials per sentir la glòria dels emperadors i visita l’imponent Colisseu com feien els valents gladiadors. Els nens podran fer un taller per entrenar-se com un d’ells! Per a plans més tranquils, fes un tomb pels carrerons del Trastevere o el Ghetto, admira les mil i una esglésies i basíliques de la capital, cadascuna amb alguna meravella al seu interior, o fes una escapada a Ostia Antica, que es troba al costat del mar, a només una hora de distància, i és una de les ciutats antigues millor conservades de tota Itàlia. A més, a Roma, menjar una fantàstica pizza o pasta o tastar un deliciós gelat és l’opció més fàcil i popular... Què més volem?

 

 

4.    Amsterdam

Amsterdam

La millor manera de gaudir de l’encant i la màgia de la principal ciutat holandesa és... recórrer-la en un vaixell! Fes una excursió en família navegant pels més de 160 canals i 1.000 ponts de la capital i descobreix la seva fascinant arquitectura i la seva interessant història. Si teniu ganes d’aprendre, res millor que el magnífic Rijksmuseum, el Museu Van Gogh, o l’avantguardista EYE Filmmuseum. Per a una visita que faci pensar nens i adults, no podeu deixar de visitar la Casa d’Anne Frank i conèixer de prop la seva commovedora història. I per a estones més lúdiques, recorre els impressionants parcs de la ciutat, com el Vondelpark o l’Amstelpark, o busca alguna de les seves zones de joc, com el divertit parc de persecucions amb làser Powerzone.

 

 

5.    Estocolm

Estocolmo

La majoria d’atraccions familiars d’Estocolm se situen a l’illa de Djungården, situada a l’est de la ciutat, que conté museus tan increïbles com el Vasamuseet, amb el seu espectacular vaixell del segle xvii rescatat intacte de les aigües del port l’any 1961; l’Skansen, un museu a l’aire lliure sobre tradicions sueques que inclou tallers d’activitats, un zoo i un aquari amb mostres de fauna escandinava i forana; Gröna Lund, el parc d’atraccions més antic del país, inaugurat l’any 1883, o el divertit museu interactiu d’ABBA, on grans i petits cantaran i ballaran les cançons del mític grup. El país nadiu de Pippi Långstrump òbviament havia de comptar també amb Junibacken, també a la mateixa illa de Djungården, un parc dedicat a l’univers creat per l’escriptora Astrid Lindgren.

 

Consulta la destinació que més t’interessi a Mediviatges.