Viatjar en família a parcs temàtics europeus durant la primavera

Mediviatges

13 març 2019

Anar a un parc temàtic i complementar el viatge amb la visita a una capital europea és sempre una opció que triomfa entre grans i petits. Aquest tipus de viatges combinats proporciona espectaculars atraccions, diversió sense límits i sovint la comoditat d’allotjar-se als propis establiments, i amb l’oportunitat addicional de conèixer també l’art, cultura i gastronomia d’una moderna capital d’Europa.

Fer un fantàstic regal d’aniversari, crear un record familiar conjunt, conèixer els ídols de la seva (o la nostra) infantesa, fer realitat un somni o simplement escapar de la rutina: no cal un motiu concret per a una escapada en família! Aprofita l’arribada del bon temps i escull entre les múltiples opcions de lleure i cultura que proporcionen els cinc parcs temàtics que et presentem tot seguit:

 

París i Disneyland

Coneix el clàssic que mai decep i que ha enamorat milions de visitants des de la seva inauguració l’any 1992: dos parcs temàtics, set hotels, un camp de golf i una àmplia zona d’oci nocturn on a cada racó es respira la màgia i la fantasia de Disney. Veureu emocionants atraccions, espectaculars desfilades, concerts i espectacles i us creuareu amb personatges clàssics com Mickey i la seva colla d’amics, Alícia o La Bella Dorment, i amb d’altres més actuals com els protagonistes de Star Wars o Spiderman. Tot això a només 30 kilòmetres de l’etern encant de París, on trobareu tots els atractius de la “ciutat de la llum”: la Torre Eiffel, la catedral de Notre-Dame o l’increïble Museu del Louvre.

  • Si vols viatjar a París i gaudir del parc temàtic de Disneyland, revisa les nostres ofertes aquí

 

Dinamarca i Legoland Billund

A Billund, Dinamarca, la imaginació ha estat l’únic límit per construir impressionants figures amb els petits maons de bioplàstic que fabrica Lego. Obert fa més de 50 anys, Legoland es va bastir amb més de 60 milions de peces, i actualment acull cinquanta atraccions de tota mena, un hotel amb accés directe al parc i un resort amb parc aquàtic. Aprofita la visita a Legoland per planificar una ruta per Dinamarca, un país tranquil, ple de natura i especialment reconegut per ser “family-friendly”: coneix les boniques ciutats d’Aarhus i Odense, els meravellosos paisatges nòrdics de Skagen i Møn i, per descomptat, la preciosa Copenhagen.

  • Si vols viatjar a Dinamarca i gaudir del parc temàtic de Legoland, revisa les nostres ofertes aquí

 

Nuremberg i Playmobil FunPark Zirndorf

Les simpàtiques figures sense nas de pirates, indis, vaquers, policies i grangers que han divertit diverses generacions són els protagonistes del parc de Playmobil, situat a Zirndorf, a l’oest de Baviera. Aquí no hi ha atraccions mecàniques, i per tant no és un parc d’atraccions convencional, sinó un terreny obert a explorar, córrer, saltar, escalar i jugar pels seus tobogans, passarel·les, barques i parcs de joc: una opció imaginativa per tal que els nens i nenes gaudeixin d’una manera més lliure. Pots allotjar-te al mateix parc temàtic o bé pernoctar a la ciutat de Nuremberg, situada a només 15 kilòmetres, i així poder admirar la bellesa dels seus carrers i cases medievals, que semblen extrets d’un conte de fades.

  • Si vols viatjar a Baviera i gaudir del parc temàtic de Playmobil, revisa les nostres ofertes aquí

 

 

Londres i The Making of Harry Potter

Agafa el famós tren de l’andana 9 i ¾ i endinsa’t a Hogwarts com mai havies imaginat amb una visita al Harry Potter Tour, als estudis Warner Bros. de Londres. Aquest parc temàtic tampoc té atraccions, però és la millor manera de conèixer de ben a prop els escenaris, com el Gran Menjador o la Ronda d’Alla, on es van rodar les pel·lícules, desenes d’accessoris emblemàtics o els autèntics vestits que portaven Harry, Hermione i Ron. Un cop tornis al món dels “muggles”, tens tota la capital anglesa al teu abast per gaudir en família: visita l’impressionant London Eye, parcs increïbles com Richmond i els seus cèrvols, la misteriosa Torre de Londres o musicals del West End com Wicked o Matilda.

 

Tarragona i PortAventura World

No per propera, deixa de ser una opció espectacular: dos parcs temàtics (PortAventura Park i Ferrari Land), un parc aquàtic, tres camps de golf i sis hotels són sense dubte garantia de diversió. Els seus avantatges imbatibles són la garantia de bon temps, la comoditat de poder accedir-hi amb un cop de cotxe i l’atractiu d’atraccions mítiques com “Dragon Khan” i “Tutuki Splash” o noves com “Red Force”, la muntanya russa més alta i ràpida d’Europa. Al complex trobareu shows musicals, ambientacions exòtiques i multitud d’opcions de lleure. De propina? Un recorregut pel passat imperial de Tarragona: imagineu els gladiadors al seu amfiteatre i banyeu-vos a les seves platges de sorra daurada.

  

 

Consulta aquestes i altres destinacions a Mediviatges.

MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789