Baviera, Legoland y Playmobil

Tradició, història, paisatges de somni i molts plans per a gaudir en família, us esperen en aquesta ruta per Alemanya, que us sorprendrà per la seva varietat d'activitats per a gaudir amb nens. Ciutats com Núremberg o Rothenburg competeixen en bellesa amb els paisatges muntanyencs, llacs i cataractes de la Selva Negra, però també amb Albert Einstein o els automòbils Porsche i Mercedes Benz. Més difícil ho tenen a l'hora d'enfrontar-se als mons de fantasia recreats per Playmobil Fun Park o  Legoland .

ITINERARI

  • Dia 1: Barcelona / Munich

Vol regular amb destinació Munich. Trasllat a l'hotel. Temps lliure per a començar a descobrir la capital bavaresa, una ciutat plena d'història i monuments preciosos, esquitxades de jardins, ideal per a recórrer amb bicicleta o perdre's caminant pels seus carrerons encantadors. Allotjament.

  • Dia 2: Munic

Esmorzar. Visita guiada a peu de Munich. Coneixerem els principals punts d'interès del centre històric. Comencem per l'ajuntament i el seu famós carrilló en la Marienplatz, que pren vida cada dia a les 11 i 17h. A la torre de l'edifici antic de l'ajuntament es troba el museu de la Joguina, i al costat d'ell la zona de Viktualienmarkt, amb la plaça de l'antic mercat medieval i els seus carrers plens de botigues, cafès i biergartens, unes cerveseries amb jardí, ideal per a reposar forces. En moltes d'elles, els cambrers vesteixen el vestit tradicional de Baviera, el trachten. Resta del dia lliure. Recomanem acabar de recórrer el centre històric. L'edifici de l'Opera i el monument a l'emperador Maximiliano ens mostraran el camí al riu Isar i els seus jardins, mentre que si seguim fins al parc Inglés, trobarem el jardí Hofgarten al nostre pas, on es troba el museu Deutsches, un museu interactiu dedicat a la ciència, amb jocs i simuladors entretinguts per a totes les edats. Allotjament.

  • Dia 3: Munich / Legoland® Alemanya

Esmorzar. Trasllat a Günzburg, on es troba el Legoland Deutschland Resort . Arribada i resta del dia lliure per a donar començament a les seves aventures i no deixar de divertir-se (entrades incloses). La zona de Miniland té reproduccions Llec de pobles rurals i ciutats d'Alemanya. Llec X-treme i Imagination són les zones amb més atraccions del parc. Llec City té un circuit on tota la família podrà aprendre a conduir un cotxe Llec i treure's fotos al costat d'un model de caça de Star Wars. En el món de Petita Àsia està Ninjago, i completen el parc els mons dels Cavallers medievals, els Pirates i els Faraons egipcis. Allotjament.

  • Dia 4: Legoland® Alemanya

esmorzar. Dia lliure per a continuar gaudint del Parc d'Atraccions Legoland . Allotjament.


  • Dia 5: Legoland® / Rothenburg Ob der Tauber / Núremberg

Esmorzar. Sortida cap a Rothenburg ob der Tauber, la ciutat en la qual és Nadal tot l'any! Durant la nostra visita guiada de la ciutat, descobrirem les seves meravelloses torres, cases medievals i els canals, entre les quals destaquen el carrer dels Senyors, la Markplatz, l'antic hospital, Plönlein i el seu imponent ajuntament. Continuació a Núremberg. Arribada i trasllat a l'hotel. Resta del dia lliure per a conèixer la ciutat emmurallada, que sembla treta d'un conte de fades. Recomanem visitar el seu castell, una fortalesa de pedra i fusta amb vista sobre les teulades de la ciutat, que us transportarà a uns altres temps. Allotjament.

  • Dia 6: Núremberg / Playmobil / Núremberg

Esmorzar. Trasllat a Zirndorf, on es troba el Parc de Playmobil. Arribada i resta del dia lliure per a gaudir del Playmobil Funpark (entrada inclosa), on majors i petits entraran en contacte amb les joguines que han acompanyat la diversió de diverses generacions. Tot és interactiu i mal·leable. L'objectiu és que es converteixin en un click que recorri les aventures del parc en els seus universos ficticis: hi ha tobogans, gronxadors, jocs, casetes, dolls d'aigua i una zona d'amb moltíssims ninots i accessoris de Playmobil perquè els nens continuïn teixint les seves pròpies gestes fins que se'ls ocorri la següent. A l'hora acordada, trasllat de retorn al nostre hotel en Núremberg. Allotjament.

  • Dia 7: Núremberg / Munich

Esmorzar. Temps lliure en Núremberg fins a l'hora acordada per a sortida en trasllat al nostre hotel a Munic. Arribada i resta del dia lliure a Munic. Allotjament.

  • Dia 8: Munich / Barcelona

Esmorzar. A l'hora prevista, trasllat a l'aeroport. Vol de retorn a Espanya.

 

Veure més condicions al link de la dreta.

Dades bàsiques

Destí: Alemanya

Sortides: Sortida el 14 d'abril

Preu: Des de 1.325€ adults i 475€ nens

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Informa't ara gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.115€

Estiu, Parcs Temàtics, Viatges en família,

Europa-Park, Selva Negra i Legoland

Veure oferta
Des de 1.424€