Xile, Llacs i Patagonia

Xile, Llacs i Patagonia

Viatge a Xile amb vols inclosos, allotjament i esmorzar, 1 dinar pic-nic, trasllats privats, autobusos, visites i excursions detallades a l'itinerari, guies locals i assegurança de viatge.

Xile és un país ple de contrastos de nord a sud, on llacs i volcans us sorprendran per la seva enorme bellesa. En aquest viatge a la Patagònia Xilena podrà descobrir el Parc Nacional de les Torres del Paine, amb els seus impressionants massissos i llacs, i el llac i glacera Grey. A més, també coneixeràs la capital xilena, Santiago de Xile amb el seu fantàstic centre històric, Puerto Montt, Puerto Varas i el llac Llanquihue. Així que, t'apuntes a conèixer aquests racons sensacionals de Xile? No ho pensis més, decideix-te per aquest circuit organitzat, abriga't i gaudeix d'uns dies inoblidables a Xile!

Dades bàsiques

Destí: Santiago de Xile

Sortides: Fins al 25 de febrer de 2025

Preu: Des de 2.835 €

Durada: 11 dies / 10 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.835 €

Estiu 2024, Grans viatges,

Xile, Llacs i Patagonia

Veure oferta