Escapada a Atenes

Escapada a Atenes

Viatge a Atenes, capital de Grècia, per gaudir de la capital del Mediterrani en una escapada de 4 dies. Un poderós imperi i civilització on predominen els monuments del segle V aC C. inclosa l'Acròpolis, una ciutadella sobre una muntanya amb antics edificis, com el temple del Partenón amb les seves columnes.

 

DIA 1: ESPANYA/ATENES

Sortida en vol de línia regular amb destinació Atenes. Arribada. En funció de l'horari d'arribada, temps lliure a disposició per començar a prendre el pols a la capital grega. Allotjament.

 

DIES 2 I 3: ATENES

Dies lliures per gaudir de la capital grega i la gran riquesa monumental. No podeu deixar de visitar Partenó, l'Acròpolis, l'Àgora i/o els diferents temples grecs que es conserven a Atenes.

 

DIA 4: ATENES/ESPANYA

Esmorzar. En funció de l'horari del vol, temps lliure per a visites o compres d'última hora. Vol de línia regular de tornada a Espanya. Arribada.

Dades bàsiques

Destí: Atenes

Sortides: diaries

Preu: Des de 425 €

Durada: 4 dies / 3 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar