Vietnam i Cambodja

Vietnam i Cambodja

Viatge a Vietnam i Cambodja. Un recorregut que ens permet visitar espectaculars paisatges fins l'admirada badia de Halong, passejar pels carrers de les pintoresques Hoi An i Hué, navegar pel Delta de l'Mekong i gaudir de la gastronomia vietnamita Ho Chi Minh.El viatge finalitza als temples d'Angkor Wat a Cambodja.

HANOI: Recórrer a CicloTour la ciutat més important de nord del Vietnam és una experiència única. Una forma diferent de visitar els múltiples temples i pagodes que s'assenten a Hanoi, així com el Mausoleu de Ho Chi Minh.

BADIA DE HALONG:Les formacions rocoses de la badia de Halong són, possiblement, la imatge més popular del Vietnam per als seus visitants. En el nostre recorregut descobrirem les múltiples coves i cales de el lloc a bord d'un Junco o embarcació tradicional, és una experiència típicament vietnamita.

 HOI AN: Perdre pels carrers de Hoi An i treure el cap a una de les seves platges a l'capvespre és la millor manera de gaudir d'aquesta localitat. El seu port pesquer, els seus mercats d'antiguitats i els seus múltiples racons ens brindaran una encisadora visita.

HUE:Per la seva barreja entre la tradició vietnamita, les influències xineses i els tocs de ciutat moderna, aquesta ciutat situada entre Hanoi i Ho Chi Minh city i antiga capital de l'imperi, és considerada avui com la més bonica del Vietnam.

HO CHI MINH: L'antiga Saigon és una de les ciutats més dinàmiques d'Orient i la més gran de Vietnam. Les seves avingudes i els seus edificis colonials francesos combinen amb un distingit toc oriental que els fa únics. Ens tots ells, destaquen el Palau de la Reunificació, la catedral de Notre-Dame i el Sagrat Cor.

SIEM REAP:Angkor Wat va ser antic centre polític, religiós i social de l'imperi Khmer. Com a resultat, conserva centenars de temples que els cambodjans continuen visitant a dia d'avui. Entre tots ells, destaca el Gran Bayon, considerat com a edifici religiós més gran de món. Les terrasses dels elefants i dels leprosos són realment impressionants.

 

 

El viatge a Vietnam i Cambodja inclou 

Vol de línia regular, classe turista (reserva a classes especials). Allotjament i esmorzar. 4 dinars i 2 sopars (begudes no incloses). Visites i circuit amb guies en castellà exclusiu (excepte la nit a la Badia de Halong amb vaixell, que es realitza sense guia a bord, amb la tripulació del vaixell en anglès). Trasllats en anglès o castellà (segons disponibilitat) a Hanoi, Ho Chi Minh i Siem Reap. Assegurança de viatge

Dades bàsiques

Destí: Cambodja,Vietnam

Sortides: Fins al 19 de desembre

Preu: Des de 2.455 €

Durada: 14 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.455 €

Grans viatges,

Vietnam i Cambodja

Veure oferta