Al sol de la Toscana

Al sol de la Toscana

La bellesa del seu paisatge, el seu art i la seva història fan de la Toscana la regió més bella d'Itàlia. La família al complet trobarà múltiples atractius i diversió; des de passejos a cavall a classes de cuina, passant per excursions amb bicicleta o simplement gaudint del clima toscà en la piscina de l'hotel. La Toscana té tant que oferir que el més difícil serà decidir què visitar a l'espai de temps que dediquin a descobrir aquesta increïble zona. La millor forma de fer-ho és, sens dubte, al seu aire i en llibertat, amb cotxe, portant per endavant l'allotjament reservat. A més de l'allotjament en un “petit” gran hotel, situat estratègicament en la bucòlica campiña toscana, els facilitem el vol directe des d'Espanya fins a l'aeroport principal de la regió (Florència) i vehicle de lloguer a la seva arribada. 

 

El viatge inclou:

Vol de línia regular, classe turista (reserves a classe especials). 7 nits a l'hotel indicat. Règim d'allotjament i esmorzar. 8 dies de cotxe de lloguer grup B (Fiat Panda o similar) per a 2 persones amb quilòmetres il·limitats, taxes, assegurança a tercers, robatori i col·lisió amb franquícia. Recollida i devolució del vehicle a l'aeroport. Classe de cuina italiana a l'hotel. Assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Itàlia

Sortides: Fins el 28 d'octubre

Preu: Des de 1.785 €

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar