Suïssa en família - cotxe de lloguer

Suïssa en família - cotxe de lloguer

Tota la família gaudirà d´unes vacances inoblidables a Suïssa amb la seva gran varietat d´interessants museus, estacions i pistes d´esquí perfectament condicionades, divertits parcs de cordes i tobogans, llacs i rius cristal·lins, i molt més. El temps passa relaxat i sense preocupacions, i la rutina diària s'acaba oblidant.

 

El viatge a Suïssa en família inclou:

Vol de línia regular, classe turista (reserves a classes especials). 7 dies de cotxe de lloguer grup B (Ford Festa o similar) per a 2/3 persones., grup C (Volvo V40 o similar) per a 4 persones, amb quilòmetres il·limitats, taxes, assegurança a tercers, robatori i col·lisió amb franquícia inclosos. Recollida i devolució del vehicle a l'aeroport de Zuric. Hotels indicats a la categoria seleccionada. Habitacions estàndard. Règim d'allotjament i esmorzar. Assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Suïssa

Sortides: Fins al 15 d'octubre

Preu: Des de 2.360 € adults i 1.470 € nens

Durada: 7 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.360 € adults i 1.470 € nens