Sri Lanka i Maldives

Sri Lanka i Maldives

Coneixerem l'exòtica Sri Lanka, la “Perla del Indico”, país que combina paisatges de somni, extraordinaris llocs que allotgen importants restes arqueològiques i ciutats anomenades Patrimoni de la Humanitat, tot plegat envoltat de tradicions i una cultura ancestral. Natura, espècies, ciutats màgiques, temples i misterioses ruïnes arqueològiques en estat pur. Acabarem el nostre viatge a les Illes de Maldives, un paradís ple de llacunes color turquesa i esculls de corall.
 
Viatge inoblidable on descobrirem la fabulosa Fortalesa de Galle, el variat ecosistema del P.N. de Yala, els bucòlics paisatges plens de plantacions de te d'Ella, la ciutat jardí de Nuwara Eliya, la capital cultural de Kandy, les ruïnes ancestrals de Polonnaruwa i l'espectacular “Roca del Lleó” de Sigiriya, acabant a les paradisíaques illes Maldives.

Dades bàsiques

Destí: Maldives,Sri Lanka

Sortides: Fins el 26 de desembre

Preu: Des de 4.250 €

Durada: 14 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 4.250 €