Ruta 66 - Harley Davidson o Cotxe de Lloguer

Ruta 66 - Harley Davidson o Cotxe de Lloguer

No hi ha ruta més mítica i amb més pintoresques parades que la Ruta 66. Viu l'aventura americana per excel·lència i fes realitat el somni de la teva vida amb el viatge que et presentem tot seguit. Començaràs a Chicago, on trobaràs la placa que indica el començament de la Ruta 66. Et lliuraran el cotxe de lloguer i emprendres la ruta. Algunes de les parades durant recorregut seran Springfield, St. Louis, Tulsa, Oklahoma City, Shamrock, Las Vegas, el Gran Canó i Santa Mònica. Una autèntica meravella, no creus? Fes ja la teva reserva i gaudeix d´una experiència única i inoblidable recorrent la famosa Ruta 66!

 

Ciutats de la Ruta 66 que visitaràs:

Chicago, Springfield, St. Louis, Tulsa, Oklahoma, Groc, Albuquerque, Holbrook, Gran Canó, Las Vegas, Santa Mònica

 

El viatge inclou:

Vol de línia regular, classe turista (reserves a classes especials). Trasllats a Chicago en servei privat amb xofer/guia en castellà. Allotjament. Cotxe de lloguer intermedi (mida similar a un Mazda 3), amb quilòmetres il·limitats, assegurança a tercers, assegurança anticol·lisió i robatori, assegurança suplementària de responsabilitat civil i les taxes. Llibre de ruta amb itinerari, mapes i suggeriments. Promoció càrrec per devolució del cotxe en localització diferent de la de recollida (fins a esgotar existències). Assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Chicago,Las Vegas

Sortides: fins al 20 de desembre de 2024

Preu: Des de 2.205 €

Durada: 17 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.205 €

Estiu 2024, Fly & Drive, Grans viatges, Viatges d'experiències,

Ruta 66 - Harley Davidson o Cotxe de Lloguer

Veure oferta