Escapada a París

Escapada a París

Viatge d'escapada completa a París, la capital francesa, amb preus i propostes d'allotjament molt diverses. París és el gran destí europeu, una de les grans capitals culturals de tots els temps. Impossible conèixer-la en uns dies, ni tan sols en unes setmanes, però proposem algunes pistes que ajudaran a descobrir la ciutat, per l'últim, pel clàssic, pel que està de moda.

 

Guia de viatge a París:

 

Dia 1: Barcelona | París

Sortida en vol amb destinació París. Arribada.

Temps lliure per gaudir la ciutat. Allotjament

 

Dia 2: Paris

Dia lliure. Allotjament.

No deixeu de veure a París:

• La Place des Vosges: La plaça més perfecta i bella de Paris, on es pot visitar la casa de Victor Hugo. No perdre l'Hotel de Sully al qual s'accedeix a través d'un passadís gairebé secret.

• Electrons Lliures: Un centre 'okupa' al 59 de la rue Rivoli amb la façana més original de la ciutat de París

• El Museu Picasso: Ocupa el magnífic Hotel Salé i conté no només obra del pintor, sinó també part de la seva col·lecció particular.

• Palais-Royal: Un espai màgic en ple centre on Luis XIV va passar part de la seva infància però que després es convertiria en un barri vermell i que gràcies a Daniel Buren es va transformar el 1980 en un oasi de tranquil·litat i meditació.

• Place Vendome: L'espai més elegant i grandiós de Paris on César Ritz va reinventar l'hostaleria. • Passage de Choiseul: El passatge més carismàtic i misteriós d'entre tots els que es van construir al s. XIX.

• Viaduc des Arts: L'antic viaducte ferroviari entre Bastilla i Vincennes, convertit en els anys noranta en un insòlit centre de disseny i jardí penjant.

• Canal St. Martin: Des de Paris-Arsenal al Museu de la Ciència a La Villette, un passeig fluvial ple de sorpreses.

• El Parc des Buttes-Chaumont: Un dels molts jardins secrets de Paris, és potser un dels més romàntics i pintorescs amb un temple dedicat a Sybilla al cim d'un turó davant d'un estany.

• El cementiri Père-Lachaise: Un immens museu d'escultura a l'aire lliure però també un lloc emocionant on encara seguidors d'artistes i escriptors com Oscar Wilde, Chopin, Jim Morrison i Marcel Proust mantenen viva la memòria dels seus herois.

• Dues bones terrasses panoràmiques per tenir les millors vistes de la ciutat: el balcó del vuitè pis de les Galeries Lafayette, amb l'Òpera de Garnier al capdavant, i el mirador de la part alta de la cúpula de la Basílica del Sagrat Cor a la qual es pot pujar per una escala lateral de l'església: la vista és de 360º i realment espectacular.

• El Canal de Saint Martin és un dels passejos més agradables de la ciutat. La travessia d'aquest germà petit del Sena de 4,5 quilòmetres, dura gairebé tres hores i és una alternativa als recorreguts en bateau-mouche. El vaixell part de l'Arsenal, al costat de la Bastilla, i acaba a la dàrsena de la Villette.

 

Dia 3: París | Barcelona

Sortida en vol de Retorn a Espanya. Arribada

 

*Demana més informació per a més detalls de les opcions que t'esperen a París.

Dades bàsiques

Destí: París

Sortides: Sortides diaries

Preu: Des de 365 €

Durada: des de 3 dies / 2 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar