Els Països Bàltics: Estònia, Letònia i Lituània

Els Països Bàltics: Estònia, Letònia i Lituània

Descobreix les repúbliques bàltiques: Estònia, Letònia i Lituània

Un recorregut a través de la història i la cultura de les capitals bàltiques de tres petites nacions que, des que van aconseguir la independència, han anat mostrant al món la seva bellesa, història i folklore. Gaudirem de Vilnius, farem un fantàstic viatge on podrem conèixer l'espectacular ciutat de Tallín, joia dels països bàltics i descobrirem la bonica ciutat de Riga coneguda com la perla del Bàltic.

 

El viatge a les repúbliques bàltiques inclou:

Vol de línia regular, classe turista (reserva a classes especials). Trasllats d´arribada i sortida. Recepció de benvinguda amb vi escumós, còctel o sucs. Estada en règim d'allotjament i esmorzar. 6 dinars (begudes no incloses). Visites indicades amb entrades a l'Església de Pere i Pau a Vilnius, el Palau de Rundale, el Castell de Turaida i el passadís medieval de Gran Gremi a Tallinn. Recorregut del circuit regular amb autocar amb guia local multilingüe en castellà. Assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Riga,Tallin,Vilnius

Sortides: Fins el 13 d'octubre

Preu: Des de 1.425 €

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.425 €

Escapades urbanes, Estiu 2024, Grans viatges,

Els Països Bàltics: Estònia, Letònia i Lituània

Veure oferta