Viatge de noces a Nova Zelanda | 5% de dte.

Viatge de noces a Nova Zelanda | 5% de dte.

Viatge noces en cotxe de lloguer per les nostres antípodes. Nova Zelanda posseeix una bellesa natural salvatge plena de constrasts. A l'illa nord Auckland, les coves de Waitomo, els guèisers i centres termals de Rotorua. I a l'illa sud, el fiord Milford Sound, l'excitant Queenstown les glaceres i Christchurch.

Espectacular bellesa d'un país que és únic. Des platges verges a muntanyes espectaculars, relaxació sota el sol i fantàstics paisatges, juntament amb l'adrenalina de poder practicar infinitat d'esports d'aventura.Nova Zelanda, és un país petit que no necessita de molt temps per anar d'un lloc a un altre, de manera que es pot dir que les distàncies entre ciutats són relativament a prop unes de les altres.

ILLA NORD: Els volcans actius, santuaris de l'illa i la història viva de Nova Zelanda encapçalen la llista quan es visita l'Illa Nord de Nova Zelanda. Des de l'extrem nord, on va començar la història política de Nova Zelanda, el viatge a través de paisatges que barregen magnífica costa, extenses terres de cultiu i meravelles geotèrmiques. Cultura maorí rica i sempre present en moltes parts de l'illa de el Nord.

ILLA SUD: Acull els paisatges naturals més purs que mai un hagi vist. Es mostra el millor dels actius de la natura, on imponents Alps reuneixen sons pacífics i costes escarpando àmplies planes. Sense oblidar-se de l'espina dorsal de l'illa, els seus habitants, sempre amables i disposats a ajudar al turista en qualsevol aspecte que ho necessiti.

 

El viatge a Nova Zelanda inclou:

Vol de línia regular, classe turista (reserves a classes especials). Allotjament. Cotxe de lloguer Compact SUV (Group G). Ferry Interislander Wellington/Picton. Assegurança bàsica cotxe. Assegurança de viatge.

 

*5% de descompte per venda anticipada. Consulta les condicions

Dades bàsiques

Destí: Nova Zelanda,Oceania

Sortides: Fins el 30 d'octubre

Preu: Des de 4.345 €

Durada: 17 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 4.345 €