Viatge de noces al Nepal i Maldives, Paraïsos Naturals | 5% dte.

Viatge de noces al Nepal i Maldives, Paraïsos Naturals | 5% dte.

Nepal i Maldives, Paradisos Naturals

és un itinerari per a prendre contacte amb la vida quotidiana de Nepal en el qual podrem visitar els seus llocs més característics; la Vall de Katmandú i els seus pobles. Nepal, niat en els contraforts de l'Himàlaia, amb la seva Vall de Katmandú i les seves belles ciutats-museus a l'aire lliure, pobles tradicionals esquitxant la gran serralada, paradís per a senderistes i el Parc de Chitwan santuari de rinoceronts i tigres.

 

El viatge de noces al Nepal i Maldives inclou:

Vol de línia regular, classe turista (reserves a classes especials). Allotjament i esmorzar. 2 dinars i 5 sopars (begudes no incloses). Trasllats i visites al circuit amb guia local en castellà durant tot el recorregut. Les activitats a Chitwan seran realitzades en anglès per un naturalista del lodge. Assegurança de viatge. Maldives. Hotel Kuramathi Island: règim de pensió completa (begudes no incloses). Trasllats regulars amb llanxa ràpida, amb assistència en anglès. Hotel Cocoon Maldives: règim de tot inclòs. Trasllats regulars amb hidroavió, amb assistència en anglès.

 

*Pots obtenir fins a un 5% de descompte per venda anticipada. Consulta les condicions a Mediviatges.

Dades bàsiques

Destí: Maldives,Nepal

Sortides: Els dilluns fins el 21 d'octubre

Preu: Des de 3.630 €

Durada: 14 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 3.630 €

Escapades romàntiques, Estiu 2024, Grans viatges, Platges,

Viatge de noces al Nepal i Maldives, Paraïsos Naturals | 5% dte.

Veure oferta