Escapada a Lisboa

Escapada a Lisboa

Lisboa, Capital de la regió i de país, la lluminosa ciutat s'estén per la vora del Tajo i guarda amb ella vint segles d'història.

Una ciutat vibrant i cosmopolita, amb una ànima que combina l'encant dels carrerons i calçades dels barris tradicionals com Alfama i Mouraria amb ambientades avingudes i el nou urbanisme de Marquès de Pombal i el Parc de les Nacions, tots connectats pels tramvies del color de sol, una forma original de descobrir el cor de la ciutat i la seva costa, amb la Torre de Belém i el monestir dels Jerònims.

Les façanes de rajoles de colors que expliquen històries transporten al viatger a un altre món. El Barrio Alto, un dels més antics i animats, hi ha excel·lents restaurants i botigues de disseny i moda que conviuen amb les tavernes de fado.

 

Dades bàsiques

Destí: Lisboa,Portugal

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 385 €

Durada: 3 dies / 2 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 385 €