Japó en 11 dies

Japó en 11 dies

Descobreix el Japó, el “país del sol naixent”, on les seves antigues tradicions es fusionen amb el seu estil de vida actual.

Un viatge al Japó per descobrir la seva cultura, visitar els temples i santuaris i descobrir l'experiència d'altres latituds.

En aquest viatge descobrirem el Japó més modern a les ciutats de Tòquio i Osaka, en contrast amb les zones feudals de Takayama i pobles de Tsumago i Magome.

 

El viatge al Japó inclou:

Bitllet línia regular, classe turista “K” amb la companyia Lufthansa. · 9 nits als hotels previstos o similars, a cat. A, en hab. doble. · 6 dinars i 2 sopars segons itinerari. · Guia assistent de parla hispana durant el circuit, excepte en els trajectes amb tren bala de Kyoto a Nagoya, el dia 6 de viatge; i des de Nagoya a Odawara, el dia 7 de viatge. En alguns casos, el sopar a Takayama i Hakone podria no tenir l'assistència del guia. · A partir de 10 persones, les visites es faran amb autobús, minibús, cotxe privat o taxi. Menys de 10 persones, es faran amb transport públic. · Assegurança d'inclusió. · Taxes aèries i carburant: 475 € (subjecte a canvis segons la data d'emissió).

Dades bàsiques

Destí: Japó

Sortides: Hasta el 23 de diciembre

Preu: Des de 3.075 €

Durada: 11 días / 9 noches

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 3.075 €