Joies d'Islàndia - 5% dte.

Joies d'Islàndia - 5% dte.

Viatge a les joies d'Islàndia

Localitats coquetes i encantadores, cascades, muntanyes, volcans nevats, glaceres, aigües termals i una infinitat de tresors fan d'Islàndia, un autèntic tresor. A continuació, us oferim un impressionant viatge organitzat a Islàndia on descobrireu alguns dels racons més destacats del país: Reykjavik, Borgarfjördur, Akuyeri, Husavik, la cascada de Godafoss, el llac MÝvatn, la cascada de Dettifoss, el poble d'Egilsstadir , el museu de Minerals de Petra, Höfn, la glacera Vatnajökull, la llacuna glacera de Jökulsárlón, el parc nacional de Skaftafell, Skeidarársandur, Vik, Reynishverfi, les cascades Seljalandsfoss i Skógafoss, les parc nacional de Pingvellir.

 

El viatge a Islàndia inclou:

Vol de línia regular, classe turista (reserva a classe especials). Trasllats d´arribada i sortida. Visites i excursions indicades en itinerari, incloent passeig amb vaixell entre icebergs i albirament de balenes. Recorregut amb autocar. Entrada al Museu de Glaumbaer i al Museu de minerals de Petra. Entrada i bany a Myvatn Nature Baths amb lloguer de tovallola inclòs. Guia acompanyant en castellà. Assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Reykjavík

Sortides: Sortides fins el 14 de setembre

Preu: Des de 3.060 €

Durada: 8 dies / 7 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 3.060 €