Futuroscope amb cotxe de lloguer

Futuroscope amb cotxe de lloguer

 

Parc Futuroscope. Ni t'imagines el que t'espera!

A Futuroscope sucumbiràs al costat magnètic de la força: la teva curiositat. Pujaràs en la nova atracció d'Objectiu Mart i et convertiràs en astronauta! Serà la primera muntanya russa de Futuroscope.

Viu en primera persona el viatge de l'astronauta francès, Thomas Pesquet, en l'Estació Espacial Internacional.

En Sébastien Loeb Racing Xperience, embarca en el cotxe del famós pilot, 9 vegades campió del món de rallyes, Sébastien Loeb.

Vols espectacles en viu? Deixa't fetillar per Illusio, un xou de màgia digne de Las Vegas o queda't bocabadat amb els acròbates dels Misteris del Kube. Una pausa? Relaxa't en un dels nostres coixins gegants en la gespa, distribuïts per tot el parc o bé pren-te un refresc a 35 metres d'altura en el Aerobar. Tota una infinitat de possibilitats a l'abast de la teva mà.

I el dia no acaba aquí! Durant la nit continuaràs sentint el costat magnètic de la força... Viuràs moments inoblidables i espectaculars.

 

El viatge a futuroscope inclou:

Vols de línea regular, classe turista (reservas en classes especiales). 2 nits a l'hotel seleccionat. Régimen d'allotjament i esmorzar. 3 dies de cotxe de lloguer grup B (Opel Corsa o similar) per a 2 / 3 persones o grup D (Peugeot 308 o similar) per a 4 persones amb quilòmetres il·limitats, tasas i segur a tercers, robo i colisió amb franquicia. Recogida i devolució a l'aeroport. Entrades al parque durant 2 dies. Segur de viatge

Dades bàsiques

Destí: Futuroscope

Sortides: Fins al 31 d'octubre

Preu: Des de 685 € adults i 455 € nens

Durada: 3 dies / 2 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 685 € adults i 455 € nens