Fiords noruegs i sol de mitjanit

Fiords noruegs i sol de mitjanit

El sol de mitjanit als fiords noruecs

Els fiords noruecs són coneguts per la seva naturalesa verge, les seves glaceres, els seus boscos màgics o les seves escarpades muntanyes. Tot i que pot semblar una naturalesa poc accessible també podreu gaudir-la amb activitats, com el senderisme, passejades per glaceres, contemplant el sol de mitjanit o les aurores boreals.

Un viatge de somni, partint de la capital noruega i recorrent paisatges idíl·lics, per arribar a uns allotjaments ubicats en bells entorns amb aire romàntic d'altres temps. Envoltats dels fiords més destacats de Noruega, podràs relaxar-te en pau i tranquil·litat, gaudint d´un paisatge sense igual.

 

El viatge al sol de mitjanti als fiords noruecs inclou:

Vol de línia regular, classe turista (reserva a classes especials). Trasllats d'entrada i eixida en servei regular només en els horaris indicats. Vol intern Oslo / Evenes classe turista. 7 nits d'allotjament als hotels esmentats o similars amb esmorzar. 1 nit a bord del tren NSB a cabina privada. 4 sopars de 3 plats o buffet (begudes no incloses) Tren nocturn Fauske / Trondheim en cabines turista. Recorregut del circuit regular amb autocar amb guia acompanyant bilingüe espanyol-italià. Estada en règim d'allotjament i esmorzar als hotels indicats. Visita panoràmica d'Oslo i Creuer Geirangerfjord. Assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Noruega

Sortides: Sortides fins el 16 d'agost

Preu: Des de 2.785 €

Durada: 9 dies / 8 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.785 €

Estiu 2024, Grans viatges,

Fiords noruegs i sol de mitjanit

Veure oferta