Corfú, l'illa d'Ulisses

Corfú, l'illa d'Ulisses

Viatja a l'illa grega de Corfú i gaudeix de les sensacionals platges i la seva arquitectura històrica.

Corfú és l'illa on Ulisses va fer la seva última parada durant el seu viatge a Ítaca. Coneguda com l'illa verda pels nadius a causa de la seva vegetació exuberant, ofereix nombrosos llocs d'interès cuttural i platges paradisíaques amb aigües cristal·lines.

De les ciutats més boniques de Grècia, amb elegants edificis i poder gaudir de l'ambient cultural, el qual prové d'una fusió britànica, francesa, grega i italiana. Al llarg d'aquest territori hi ha visites imprescindibles i una d'elles és el Palau de Sant Miquel i Sant Jordi, primer edifici de caràcter neoclàssic edificat a la Grécia moderna, el qual durant la Segona Guerra Mundial, va fer de residència real. En el seu interior es troba una vistosa columna coberta per un arquejat sostre.

També podem visitar Liston, en el seu costat esquerre hi ha la plaça Spianada, on durant la setmana s'organitzen partits de cricket. Zona entretinguda per intentar relaxar-te i prendre alguna cosa en les quantioses cafeteries i bars.

D'altra banda, el Museu d'Art Asiàtic, situat al Palau Reial, respectable edifici neoclàssic, Museu que ha anat incrementat gràcies a les famoses donacions de Grigorios Mans o Chatzivasileiou, amb més de 500 objectes i escultures procedents de Tailàndia, Pakistan i Índia .

Si voleu gaudir d'una experiència relaxant aneu a Badia de Kalami, petita badia d'aigües clares, amb vista sobre els turons albanesos.

El viatge a Corfú inclou:

  • Bitllet d'avió d'anada i tornada des d'Espanya a Grècia, taxes incloses
  • Trasllats d'entrada i de sortida a Corfú
  • Estada en hotels recomanats pels nostres especialistes
  • Assistència a destinació
  • Guia de viatges

Dades bàsiques

Destí: Corfú

Sortides: Fins al 31 de desembre

Preu: Des de 1.250 €

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per ABOUT EVENTS AND TRAVELS, SLU, d’ara en endavant ANEM A GRÈCIA, CIF B64832512 amb domicili a Avinguda Diagonal, 640, 6º A, 08017 Barcelona, i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al Tom: 40387, Full: B366322, Foli: 41, núm. d’inscripció: 6a. títol-llicència núm GC001674.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.250 €

Estiu 2024, Platges,

Corfú, l'illa d'Ulisses

Veure oferta