Cabanes als fiords

Cabanes als fiords

Conèixer Noruega evitant les grans ciutats i allotjant-te en plena natura en cabanes, és una experiència única i irrepetible. Descobreix les muntanyes de l'interior de Noruega, els seus espectaculars fiords i els parcs nacionals famosos per les seves impactants glaceres. Un viatge ideal pels que busquen tranquil·litat o per a famílies que viatgen amb nens. 

El preu inclou Vol de línea regular, clase turista (reservas en clases especiales). 7 nits (només allotjament) a la cabana del complex Vesterland, sábanas i tovalloles incloses. 8 dies cotxe de lloguer, kilòmetres il·limitats, tasas, segur a tercers, robo i col·lisió amb franquicia (seguro CDW), recogida i devolució a l'aeroport (mateix aeroport; Oslo o Bergen) i recàrrega per recogida de cotxe a l'aeroport. Segur de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Noruega

Sortides: Sortides diàries fins al 31 d'octubre

Preu: Des de 1.015 €

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar