Actualitat Mediviatges

Troba els articles més interesants i les darreres notícies.

Edimburgo Mediviatges

Viatja en cotxe per escòcia: sis parades imprescindibles

8 jul. 2022

Escòcia és una destinació ideal per recórrer en cotxe, ja que en pocs dies de viatge podràs recórrer grans ciutats, visitar castells aïllats, veure paisatges naturals de gran bellesa o conèixer les destil·leries de whisky més autèntiques. Quina és la ruta ideal per recórrer Escòcia en cotxe? Quins indrets no et pots perdre? Aquestes són les sis parades imprescindibles.

Continuar llegint...
Gènova Mediviatges

Cinc destinacions a dues hores d'avió

21 juny 2022

A només dues hores d’avió, o fins i tot menys temps, tenim a l’abast tota una sèrie de ciutats que ofereixen múltiples atractius i que demostren que és possible trobar diverses opcions urbanes ben a la vora que ofereixen una atractiva combinació de turisme cultural, històric, gastronòmic o fins i tot de diversió familiar.

Continuar llegint...
Iguazu cataratas Mediviatges

Les millors destinacions per l’estiu

23 maig 2022

S’apropa l’estiu, i hi ha poques coses que facin tanta il·lusió com preparar un viatge on puguem conèixer nous paisatges i cultures, passar temps de qualitat amb la parella, els amics o la família, viure aventures inoblidables o simplement gaudir d’un merescut període de descans.

Continuar llegint...
covid-19

Actuacions de Mediviatges davant el Coronavirus

18 març 2020

Davant les actuals circumstàncies extraordinàries i d'acord amb les indicacions públiques sanitàries en relació amb la prevenció del coronavirus (COVID-19) i les mesures decretades al RD 463/2020, de 14 de març per les quals es declara l’estat d’alarma, a MEDIVIATGES SAU no realitzarem atenció presencial amb l'objectiu de protegir la salut de treballadors, clients i proveïdors, així com de servir

Continuar llegint...
Sis celebracions de carnaval que ja coneixes... I una que probablement no

Sis celebracions de carnaval que ja coneixes... I una que probablement no

20 febr. 2020

Amb dates que poden variar entre el 29 de gener i el 10 de març, els dies que transcorren entre Dijous Gras i Dimecres de Cendra estan marcats al calendari com a l’espai per a les disfresses, el ball, les desfilades, la diversió i el trencament de les convencions.

Continuar llegint...
Rangiroa, Polinesia Francesa

Set illes paradisíaques on perdre el món de vista

3 febr. 2020

Un viatge a una illa paradisíaca pot semblar un somni, però és una d’aquelles experiències que cal fer una vegada a la vida. Per molt que vivim en un món globalitzat, encara és possible trobar illes paradisíaques: racons del planeta on el temps s’ha detingut, on podràs gaudir de platges verges i natura en estat pur i on el repte d’arribar-hi ofereix una recompensa en la tranquil·litat i la bellesa

Continuar llegint...