Actualitat Mediviatges

Troba els articles més interesants i les darreres notícies.

Egipte Abu Simbel Mediviatges

Cinc llocs imprescindibles a Egipte

15 set. 2023

Una visita a les meravelles d’Egipte és una experiència que cal fer un cop a la vida. L’impressionant llegat de l’antiga civilització del Nil es fa present a les seves construccions, que tenen milers d’anys d’antiguitat i captiven el viatger amb el seu enigmàtic encant. Aquestes són els cinc llocs imprescindibles que has de veure quan facis un viatge a Egipte.

Continuar llegint...
Oporto_ Landscape_ 2000x600 Mediviatges

Deu activitats per fer quan visitis Porto

20 jul. 2023

Porto és un dels secrets millor amagats d’Europa: una ciutat encantadora, plena de racons fotogènics, amb gran un patrimoni arquitectònic i una gastronomia variada i apetitosa. Quines són les deu activitats que no t’has de perdre quan visitis aquesta bonica ciutat portuguesa?

Continuar llegint...
Sol de mitjanit a Groenlandia

Cinc llocs màgics on trobar el sol de mitjanit

26 juny 2023

Per sobre del Cercle Polar Àrtic, la rotació de la Terra provoca cada any per aquestes dates l’inigualable fenomen del sol de mitjanit, un autèntic regal de la natura on els magnífics paisatges boreals es veuen il·luminats per una llum solar que no s’acaba mai. Descobreix cinc llocs màgics on trobar el sol de mitjanit.

Continuar llegint...
Busseig bussejar bucear buceo destinaciones mundo Mediviatges

On trobar les set millors destinacions de busseig del món

19 maig 2023

El busseig és una activitat respectuosa amb el medi ambient que ofereix una finestra oberta a les meravelles del món submarí. L’observació de la vida natural i les formacions geològiques s’uneix a l’oportunitat de practicar un esport apassionant. Quines són les set millors destinacions del món on practicar busseig?

Continuar llegint...
ruins of Parthenon temple of goddess Athena in Acropolis Athens, Greece ancient

Cinc escenaris on conèixer la mitologia grega

25 abr. 2023

Els déus grecs, amb les seves lluites i passions plenament humanes, són protagonistes de centenars d’històries i mites que tenen lloc a tot el territori de Grècia, tant a la seva part peninsular com a les seves innumerables illes. Quins escenaris de les llegendes de la mitologia grega pots visitar actualment?

Continuar llegint...
Cuenca Mediviatges

Cinc joies imprescindibles de les Dues Castelles

24 març 2023

Les províncies de l’interior de l’Estat, especialment els territoris que conformen les Dues Castelles, amaguen veritables tresors a algunes de les seves capitals menys conegudes. Palaus, castells i catedrals conviuen amb una animada vida al carrer i una saborosa gastronomia basada en l’autenticitat i les arrels. Quines són les cinc joies imprescindibles de les Dues Castelles?

Continuar llegint...