Actualitat Mediviatges

Troba els articles més interesants i les darreres notícies.

Sis celebracions de carnaval que ja coneixes... I una que probablement no

Sis celebracions de carnaval que ja coneixes... I una que probablement no

17 febr. 2020

Amb dates que poden variar entre el 29 de gener i el 10 de març, els dies que transcorren entre Dijous Gras i Dimecres de Cendra estan marcats al calendari com a l’espai per a les disfresses, el ball, les desfilades, la diversió i el trencament de les convencions.

Continuar llegint...
Rangiroa, Polinesia Francesa

Set illes paradisíaques on perdre el món de vista

3 febr. 2020

Un viatge a una illa paradisíaca pot semblar un somni, però és una d’aquelles experiències que cal fer una vegada a la vida. Per molt que vivim en un món globalitzat, encara és possible trobar illes paradisíaques: racons del planeta on el temps s’ha detingut, on podràs gaudir de platges verges i natura en estat pur i on el repte d’arribar-hi ofereix una recompensa en la tranquil·litat i la bellesa

Continuar llegint...
Setmana Santa – Mediviatges

Aprofita la Setmana Santa per fer una escapada molt floral!

22 gen. 2020

La Setmana Santa és una de les dates preferides per fer la primera escapada de l’any, després d’un primer tram del calendari que acumula moltes setmanes laborables. Enguany, la seva ubicació a principis d’abril suposa un avantatge ideal per deixar enrere el llarg i fred hivern i poder gaudir de destinacions on l’arribada de la primavera provoca un esclat de vida i color.

Continuar llegint...
Foto de Roma - Coliseum _ Mediviatges.com

5 escapades amb nens a capitals Europees

9 gen. 2020

Les escapades urbanes en família són l’ocasió perfecta per tal que els infants tinguin l’oportunitat de conèixer altres paisatges i cultures, que valorin altres gastronomies, o fins i tot que practiquin idiomes o vegin de prop escenaris, com ara indrets històrics o museus, que poden ser un perfecte complement dels seus estudis.

Continuar llegint...
maletes aeroport maletas aeropuerto

Què fer si et perden la maleta a l'aeroport?

2 des. 2019

Què podem fer si ens perden l’equipatge? Quin procediment hem de seguir per reclamar? A què tenim dret? Vegem quines passes hem de seguir.

Continuar llegint...
Vacances de Nadal amb agència de viatges

Vacances de Nadal amb agència de viatges

18 nov. 2019

Parcs temàtics, el Carib o les estacions d’esquí constitueixen les principals destinacions d’aquestes minivacances que ens preparen per donar la benvinguda a l’any nou amb més entusiasme i alegria.

Continuar llegint...