Sicília al teu aire

Sicília al teu aire

L'illa més gran d'Itàlia amaga un gran tresor que podràs descobrir amb aquesta proposta que inclou vols, allotjaments i cotxe de lloguer. Sicília és famosa per la seva naturalesa i les seves belles platges però també per les seves pintoresques poblacions i el llegat històric que encara perdura a molts llocs. Amb aquesta ruta amb cotxe de lloguer per Sicília no et perdràs res: Palerm, Cefalu, Taormina, Catània, Siracusa, el volcà Etna, Agrigent,... llocs on t'encantarà perdre't i on podràs gaudir de l'essència italiana més genuïna . No ho pensis més i reserva el teu viatge per Sicília a Fly & Drive, la manera més còmoda de conèixer tota l'illa.

 

El viatge inclou Bitllet aeri classe turista, 7 nits als hotels previstos o similars en règim d'allotjament i esmorzar, cotxe de lloguer amb quilometratge il·limitat, assegurança col·lisió i robatori, Assegurança d'inclusió.Taxes aèries i carburant.

Dades bàsiques

Destí: Itàlia,Sicília

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 635 €

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 635 €