Namíbia

Namíbia

Deixa't sorprendre per la varietat d'activitats que ens ofereix Namíbia.

Un recorregut pels diferents atractius de Namíbia, un safari al Parc Nacional d'Etosha, visita la tribu dels Himba, minicreuer per l'Atlàntic per veure la fauna marina de la zona, i com a final, l'espectacle de les dunes del desert de Namib.

Hi ha pocs deserts tan excitants al món, des del mar de sorra i les àrides valls de Sossusvlei fins a l'oníric paisatge de dunes que es llancen al mar a Sandwich Harbour i la costa dels Esquelets. Al seu interior, una espina dorsal de muntanyes crea un marc preciós. Amb rius i maresmes a la franja de Caprivi i les planes verdes i daurades del Kalahari, costa imaginar un paisatge típic africà absent a Namíbia.

La història humana és igual d'interessant que el paisatge, el terra i la sorra del país. A través de la seva arquitectura i museus, Swakopmund narra un complex passat d'assentaments colonials i opressió, mentre que el contacte amb els nadius que consideren Namíbia casa proporciona alguns dels records més memorables del viatge fins a aquestes terres.

 

El viatge a Namíbia inclou:

Vol de línia regular, classe turista (reserva a classe especials). Allotjament i esmorzar (un d'ells pícnic). 1 dinar i 5 sopars (begudes no incloses). Transport amb vehicle, minibús o bus depenent del nombre de passatgers (fins a un màxim 18 passatgers). Safari en 4x4 a Etosha el dia 4t, visita dels himba, visita dels gravats rupestres a la zona de Damaraland, visita del Desert de Namib amb guia en castellà i en servei regular. Travessia en minicreuer amb begudes i aperitius a Walvis Bay. Entrades als Parcs Nacionals. Assegurança d'evacuació aèria medicalitzada en cas d'emergència. Aigua al vehicle i ampolla metàl·lica. Assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Àfrica,Sud-àfrica

Sortides: Fins al 29 de desembre

Preu: Des de 3.275 €

Durada: 10 dies / 7 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 3.275 €