Namíbia

Namíbia

Pocs països africans poden igualar la seva immensa bellesa natural.

Hi ha pocs deserts tan excitants al món, des del mar de sorra i les àrides valls de Sossusvlei fins a l'oníric paisatge de dunes que es llancen al mar a Sandwich Harbour i la costa dels Esquelets. A l'interior, una espina dorsal de muntanyes crea un marc preciós. Amb rius i aiguamolls a la franja de Caprivi i les planes verdes i daurades del Kalahari, costa imaginar un paisatge típic africà absent a Namíbia.

La història humana és igual d'interessant que el paisatge, el terra i la sorra del país. A través de la seva arquitectura i museus, Lüderitz, Swakopmund i Windhoek narren un complex passat d'assentaments colonials i opressió, mentre que el contacte amb els nadius que consideren Namíbia la seva llar proporciona alguns dels records més memorables del viatge fins a aquestes terres.

 

El viatge inclou Bitllet aeri classe turista, recepció i trasllat a l'oficina de cotxe de lloguer a l'arribada i a la sortida, 10 nits als hotels previstos o similars, en règim d'allotjament i esmorzar a Windhoek i Swakopmund i mitja pensió en el resta de l'itinerari, cotxe de lloguer Nissan Double cab 4X4 amb canvi manual,GPS,  quilometratge il·limitat, assegurança col·lisió i robatori, rodes i parabrises, roda de recanvi, conductor addicional i telèfon d'emergència Assegurança d'inclusió.Taxes aèries i carburant.

 

Dades bàsiques

Destí: Àfrica,Sud-àfrica

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 2.611€

Durada: 13 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.611€