Especial col·legiats

  • Home
  • Especial col·legiats

Avantatges

Si ets col·legiat del Col·legi de Metges de Barcelona, pots gaudir entre un 5% i un 8% de descompte en els teus viatges reservant a través de Mediviatges.

Hotels amb descomptes exclusius per a col·legiats

Moscou i Sant PetersburgMoscou i Sant Petersburg, les grans ciutats russes
Del 22 al 29 de maig de 2019
8 dies (7 nits)

Programació detallada del viatge

 

Realitzarem un viatge en avió a Moscou i visitarem el seu increïble patrimoni artístic i històric: la Plaça Roja, la catedral de Sant Basili, el Kremlin, l’avinguda Tverskaia, el Teatre Bolshoi, la Galeria Tretiakov... Posteriorment ens traslladarem en tren d’alta velocitat fins a Sant Petersburg, coneguda com la “Venècia del Nord” a causa dels seus canals, illes i ponts . Visitarem el Museu de l’Hermitage, la catedral de Sant Isaac i gaudirem d’un passeig en vaixell pels rius i canals de la ciutat. També podrem veure el Palau Peterhof, la vila residencial estiuenca dels tsars. Tornarem en vol directe a Barcelona.


VolgaMaig – Creuer pel Volga, Rússia en vaixell
Del 22 de maig a l'1 de juny 2019
11 dies (10 nits)

Programació detallada del viatge

 

Realitzarem un viatge en avió a Sant Petersburg, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, on podrem visitar el Museu de l'Hermitage o el Palau Peterhof. D'allà començarà un meravellós creuer pel riu Volga, durant el qual visitarem el tradicional poble de Mandrogui, la bonica illa de Kizhi, Goritsi i el seu monestir de Sant Ciril del Llac Blanc, i les artístiques ciutats de Iaroslavl i Uglitx. Acabarem a Moscou, on recorrerem les seves principals atraccions: la Plaça Roja, la catedral de Sant Basili, el Kremlin o la Galeria Tetriakov.


ValenciaJuny – València i voltants
Del 17 al 21 de juny 2019
5 dies (4 nits)

Programació detallada del viatge

 

Anirem a València en el tren Euromed. Veurem el centre històric de la ciutat, aturant-nos a la Llotja de la Seda, la Plaça de la Verge i la catedral, així com també els moderns i icònics edificis de l'Oceanogràfic i la Ciutat de les Arts i les Ciències. Tindrem ocasió de tastar una típica paella valenciana al bell mig del Parc natural de l'Albufera i visitarem també les belles localitzacions de Sagunt, el Parc natural de la Serra Calderona i Alzira. Tornarem des de València a Barcelona en tren.


LondresOctubre – Londres, ciutat multicultural i cosmopolita
Del 4 al 8 d'octubre 2019
5 dies (4 nits)

Programació detallada del viatge

 

Anirem a la capital d'Anglaterra en vol directe. Visitarem tots els atractius que ofereix una de les ciutats més interessants i dinàmiques del món: el castell de Windsor, la Torre de Londres, Southbank i el famós London Eye, el British Museum i el Victoria & Albert, Covent Garden i Harrods, entre d'altres. També farem una visita a Oxford i el Palau de Blenheim, un petit creuer pel Tàmesi i s'ofereix la possibilitat de veure el musical "Wicked".


Informa't ara
gratuïtament i sense cap compromís