Especial col·legiats

  • Home
  • Especial col·legiats

Avantatges

Si ets col·legiat del Col·legi de Metges de Barcelona, pots gaudir entre un 5% i un 8% de descompte en els teus viatges reservant a través de Mediviatges.

Hotels amb descomptes exclusius per a col·legiats

AsturiesSetembre – Astúries, experimenta amb els sentits
Del 16 al 20 de setembre
5 dies (4 nits)

Programació detallada del viatge

 

Viatjarem en avió fins a Oviedo i tot seguit ens traslladarem a Gijón en autocar. Veurem el casc històric de la ciutat, i ens aturarem a la casa natal de Jovellanos, la Torre del Rellotge i els Palaus de Valdés i Revillagigedo. Anirem a les belles localitzacions de Luanco, Cudillero o Cangas de Onís, on tindrem ocasió de tastar una fabada asturiana i degustar sidra. També visitarem l’espai natural del Parc Nacional dels Pics d’Europa, on admirarem els seus llacs d’origen glaciar. Acabarem el viatge visitant la ciutat d’Oviedo i tornarem a Barcelona en avió.
Inscripcions fins al 16 de juliol.


LondresOctubre – Londres, ciutat multicultural i cosmopolita
Del 4 al 8 d'octubre 2019
5 dies (4 nits)

Programació detallada del viatge

 

Anirem a la capital d'Anglaterra en vol directe. Visitarem tots els atractius que ofereix una de les ciutats més interessants i dinàmiques del món: el castell de Windsor, la Torre de Londres, Southbank i el famós London Eye, el British Museum i el Victoria & Albert, Covent Garden i Harrods, entre d'altres. També farem una visita a Oxford i el Palau de Blenheim, un petit creuer pel Tàmesi i s'ofereix la possibilitat de veure el musical "Wicked".


Informa't ara
gratuïtament i sense cap compromís