Parc Astèrix amb cotxe de lloguer

Parc Astèrix amb cotxe de lloguer

Parc Astèrix atraccions i diversió per a tota la família a París

El Parc Astèrix és un parc temàtic situat en Plailly, a 30 quilòmetres al nord de París, dedicat exclusivament als emblemàtics personatges de Astérix i Obélix. Escapa't al parc Astèrix que et donarà la poció de la diversió. Un parc en el qual nens i adults gaudiran amb els personatges dels dibuixos amb els quals has crescut.

El parc és perfecte per a unes vacances sorprenents que uniran a la família en una infinitat d'aventures. Gaudeix del parc d'atraccions Astérix, un dels més populars a Europa, on t'esperen 6 àrees, 5 espectacles i 40 atraccions de diversió.



El nostre viatge al Parc Astèrix inclou:


Vols de línea regular, classe turista (reservas en classes especials). 2 nits a l'hotel seleccionat. Régimen d'allotjament i esmorzar. 3 dies de cotxe de lloguer grup B (Opel Corsa o similar) per a 2 / 3 persones o grup D (Peugeot 308 o similar) per a 4 persones amb quilòmetres il·limitats, tasas i segur a tercers, robo i colisió amb franquicia. Recogida i devolució a l'aeroport. Entrades al parque durant 2 dies. Segur de viatge.

Dades bàsiques

Destí: París

Sortides: Diàries fins al 31 d'octubre

Preu: Des de 860 € adults i 480 € nens

Durada: 3 dies / 2 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 860 € adults i 480 € nens