Parc Efteling

Parc Efteling

 Un món meravellós Efteling


Efteling és el parc d'atraccions més important d'Holanda. Des de 1952, Efteling rep a gent de tot arreu en el seu 'Món Meravellós'. El parc més gran temàtic d'Holanda va començar amb el 'Sprookjesbos', el "Bosc dels Contes" en el qual es reviuen els contes de fades més populars. Amb el pas dels anys, Efteling va anar creixent fins a convertir-se en un modern parc temàtic amb les atraccions més actuals, un hotel i un parc de vacances. Des de 2010 Efteling està obert cada dia de l'any. Efteling és un dels millors parcs d'atraccions d'Europa.

El parc temàtic Efteling està format per una zona central i quatre Regnes. Contes i llegendes es fan realitat en el Regne de les Fades. Gaudeix baixant a tota velocitat per les sensacionals muntanyes russes i altres atraccions en el Regne de les Aventures. Les ciutats prohibides i els castells encantats del Regne Alternatiu et posaran la pell de gallina. I finalment, el Regne dels Viatges t'anima a viatjar i veure el parc més fantàstic d'Holanda amb vaixell, tren i altres mitjans de transport. A més hi ha també molts restaurants on descansar mentre et prens alguna cosa.

El nostre preu inclou:

- Bitllet línia regular, classe turista "N", amb la companyia Air Europa, sense equipatge facturat

- 2 nits a l'hotel seleccionat en règim d'allotjament i desdejuni

- 2 dies d'entrada a parc

- Trasllats aeroport-hotel- aeroport en privat

- Assegurança d'Inclusió

- Taxes aèries i carburant

Datos básicos

Destíno: Amsterdam

Salidas: Diàries

Precio: Desde 735€

Durada: 3 dies/ 2 nits

 

**Para otros precios y condiciones contacta con Mediviatges.

La organización de este viaje combinado ha sido realizada por TUI Spain S.L.U., Calle Mesena, 22, 2º Derecha, 28033 – Madrid (España), que figura inscrita en el Registro Mercantil de Madrid al Tomo 18725, Libro 0, Folio 89, Sección 8, Hoja M-140868, Inscripción 30, con C.I.F.: B-81001836. Título CICMA 753.

Pide un presupuesto gratuitamente y sin ningún compromiso

Otros destinos que también te pueden interesar