Costa Rica

Costa Rica

Viatge de 12 dies a Costa Rica amb la seva desbordant naturalesa plena de pura vida a Tortuguero, amb l'espectacle natural del fresc de les tortugues, el Volcà Arenal i les aigües termals, els ponts colgants de Monteverde i el bosc tropical amb platges de Sorra Blanca de Manuel Antonio al Pacífic.

Costa Rica és desbordant naturalesa plena de pura vida a Tortuguero, amb l'espectacle natural de la maduixa de tortugues, el Volcà Arenal i les aigües termals, els ponts colgants de Monteverde i el bosc tropical amb platges de arena blanca de Manuel Antonio al Pacífic. . Excursions per la selva, escarpats senders per muntanyes, rius d'aigües braves i bones ones: Costa Rica ofereix una increïble varietat d'activitats, des de tirolins entre les copes dels arbres fins a fabuloses platges per bronzejar-se. Els parcs nacionals custodien zones tropicals, fumejants volcans i boscos nuvolosos. A més, el reduït tamany de país permet passar d'un paisatge a un altre amb relativa facilitat.

 

El viatge inclou el vol, 8 dies de lloguer de cotxe tipus 4X4 o similar excepte a Tortuguero que s´accedeix amb llanxa, (opció de fer trasllat en minibús), allotjament en lodge amb esmorzar inclòs, 3 dinars i 2 cenas, règim de tot inclòs a Guanacaste, visites i excursions indicades a l'itinerari i assegurança de viatge.

Datos básicos

Destíno: Costa Vasca

Salidas: Salidas diarias

Precio: Desde 1.685€

Durada: 12 días

 

**Para otros precios y condiciones contacta con Mediviatges.

La organización de este viaje combinado ha sido realizada por TUI Spain S.L.U., Calle Mesena, 22, 2º Derecha, 28033 – Madrid (España), que figura inscrita en el Registro Mercantil de Madrid al Tomo 18725, Libro 0, Folio 89, Sección 8, Hoja M-140868, Inscripción 30, con C.I.F.: B-81001836. Título CICMA 753.

Pide un presupuesto gratuitamente y sin ningún compromiso

Otros destinos que también te pueden interesar