Xipre

Xipre

Xipre, el bressol d'un dels mites grecs més poderosos, Afrodita. L'última illa europea abans d'entrar a Àsia, un baluard de valor incalculable per a croats, pirates i estrategs. La fusió entre la cultura d'Occident, Grècia i Venècia, i les grans civilitzacions del Pròxim Orient: Bizanci i l'Imperi Otomà. Avui encara perviu aquesta porta entre dos mons. Les noves influències turques creuen sense limitacions l'última frontera que hi ha al s.XXI dividint una capital d'Europa en dues: al sud, la República de Xipre, un país de la Unió Europea que mira orgullós cap al futur del passat en forma de ruïnes clàssiques a Pafos i Curium, de castells, com a Limassol, de les esglésies pintades de Troodos Patrimoni de la Humanitat, de mesquites a Nicòsia,... tot això en el marc pintoresc d'una naturalesa de contrastos espectaculars, mar turquesa i frondoses muntanyes verdes, en tan sols uns pocs centenars de quilòmetres quadrats. Al nord, la part ocupada turca: una regió de l'illa que viu els paradigmes polítics en total tranquil·litat, igualment bella, que conserva més tresors xipriotes conglomerats al voltant de la preciosa Badia de Famagusta.

 

El viatge inclou · Bitllet línia regular, classe turista, 7 nits als hotels previstos o similars, en règim d'allotjament i esmorzar, a cat. Turista, en hab. doble.Trasllats aeroport - hotel -aeroport a regular. Visites en regular amb guia de parla hispana.Assegurança d'inclusió.Taxes aèries i carburant.

Dades bàsiques

Destí: Xipre

Sortides: Sortides tots els dilluns de l'1 de juny al 25 d'octubre 2022

Preu: Des de 1.145 €

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.145 €