Vietnam i Cambodja

Vietnam i Cambodja

Viatge a Vietnam i Cambodja. Un recorregut que ens permet visitar espectaculars paisatges fins l'admirada badia de Halong, passejar pels carrers de les pintoresques Hoi An i Hué, navegar pel Delta de l'Mekong i gaudir de la gastronomia vietnamita Ho Chi Minh.El viatge finalitza als temples d'Angkor Wat a Cambodja.

HANOI: Recórrer a CicloTour la ciutat més important de nord del Vietnam és una experiència única. Una forma diferent de visitar els múltiples temples i pagodes que s'assenten a Hanoi, així com el Mausoleu de Ho Chi Minh.

BADIA DE HALONG:Les formacions rocoses de la badia de Halong són, possiblement, la imatge més popular del Vietnam per als seus visitants. En el nostre recorregut descobrirem les múltiples coves i cales de el lloc a bord d'un Junco o embarcació tradicional, és una experiència típicament vietnamita.

 HOI AN: Perdre pels carrers de Hoi An i treure el cap a una de les seves platges a l'capvespre és la millor manera de gaudir d'aquesta localitat. El seu port pesquer, els seus mercats d'antiguitats i els seus múltiples racons ens brindaran una encisadora visita.

HUE:Per la seva barreja entre la tradició vietnamita, les influències xineses i els tocs de ciutat moderna, aquesta ciutat situada entre Hanoi i Ho Chi Minh city i antiga capital de l'imperi, és considerada avui com la més bonica del Vietnam.

HO CHI MINH: L'antiga Saigon és una de les ciutats més dinàmiques d'Orient i la més gran de Vietnam. Les seves avingudes i els seus edificis colonials francesos combinen amb un distingit toc oriental que els fa únics. Ens tots ells, destaquen el Palau de la Reunificació, la catedral de Notre-Dame i el Sagrat Cor.

SIEM REAP:Angkor Wat va ser antic centre polític, religiós i social de l'imperi Khmer. Com a resultat, conserva centenars de temples que els cambodjans continuen visitant a dia d'avui. Entre tots ells, destaca el Gran Bayon, considerat com a edifici religiós més gran de món. Les terrasses dels elefants i dels leprosos són realment impressionants.

 

El viatge inclou els vols transcontinentals i els vols interns, 10 nits als hotels previstos o similars de l'itinerari, en règim d'allotjamenti esmorzar, 6 dinars, 1 brunch i 1 sopar segons itinerari, Guies de parla hispana, excepte en el creuer per la badia de Halong, on seran atesos per la tripulació, Transport en vehicles amb aire condicionat, Assegurança de viatge i taxes aèries.

Dades bàsiques

Destí: Cambodja,Vietnam

Sortides: Sortides tots els dimarts fins el 20 d'octubre 2020

Preu: Des de 2.360€

Durada: 13 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.360€

Estiu, Grans viatges,

Vietnam i Cambodja

Veure oferta