Cap d'any a Viena + Concert de la Filarmònica

Cap d'any a Viena + Concert de la Filarmònica

Viatge musical a Viena a Cap d'Any

El viatge musical per excel·lència. El Cap d'Any i Cap d'Any més especial del món se celebra a Viena, al seu mundialment famós concert de Cap d'Any, a ritme de valsos i amb l'aroma de vi calent inundant l'ambient Viena, la capital de la música i de les festes , té a «El Sopar i El Ball de l'Emperador» el començament i, alhora, el punt culminant del seu calendari festiu. Les històriques sales del Palau Imperial, superbament decorades, són l'escenari majestuós on es retrocedeix en el temps, revivint en tot detall l'esplendor de l'Imperi Austrohongarès. Cap altra ciutat no permet escrutar el passat històric en tota la seva magnificència i compartir la seva proverbial alegria, acomiadant solemnement l'Any Vell i saludant amb esperança el Nou. Aquest viatge us permetrà assistir a conèixer Viena, i participar -escollint segons siguin les vostres preferències- en els esdeveniments socials i festius més importants de la ciutat: l'òpera, l'opereta, concerts, sopars en els ambients més exquisits... Vingui amb nosaltres i gaudiu d'un autèntic i inoblidable Cap d'Any Imperial.

 

Dia 1 Espanya / Viena

Sortida amb avió a Viena. Arribada i trasllat regular amb assistència a l'hotel. Lliurament de la documentació i resta del dia lliure per començar a descobrir la ciutat pel vostre compte. Allotjament.

 

Dia 2 Viena

Esmorzar. Presentació el punt de trobada per començar el nostre recorregut panoràmic de la ciutat de Viena, la monumental avinguda Ringstrasse amb l'Òpera, els Museus de Belles Arts i Ciències Naturals, el Palau Imperial Hofburg, el Parlament, l'Ajuntament neogòtic, el Teatre Nacional , la Universitat, etc. Continuació cap a la Vienna moderna, passant pel complex de les nacions Unides, illa del Danubi i Skyline. Tornada a l'hotel. Resta de la tarda lliure.

A les 19:30h, començament del Concert de Cap d'any al Musikverein. Per a aquells viatgers que assisteixen aquesta tarda al concert, hauran d'arribar pel seu compte al recinte com a mínim 15 minuts abans. El concert acaba cap a les 22:00 h. Allotjament.

 

Dia 3 Viena

Esmorzar. Dia lliure o assistència al concert de Cap d'Any per als clients que hagin reservat aquesta entrada. El concert de Cap d'Any comença a les 11:15 i acaba cap a les 13:45.

Dia lliure per recórrer la ciutat de Viena, ubicada entre l'extens Danubi i els agrestos cims dels Alps, i coneguda pel seu passat imperial, la música clàssica i la seva arquitectura imponent. Una ciutat nyorial que compta amb meravellosos edificis i verds parcs, a més d'exquisides cafeteries, bars, galeries, botigues i mercats ambulants que la converteixen en una de les ciutats més belles i elegants d'Europa. Allotjament.

 

Dia 4 Viena / Espanya

Esmorzar. Trasllat a l'aeroport i vol de tornada a Espanya. Arribada.

Dades bàsiques

Destí: Viena

Sortides: 30 de desembre

Preu: 1.265 €

Durada: 4 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

1.265 €

Hivern 2024, Nadal, Cap d'Any i Reis, Viatges d'experiències,

Cap d'any a Viena + Concert de la Filarmònica

Veure oferta