Tallin, Mercat Nadalenc

Tallin, Mercat Nadalenc

Gaudeix d'una escapada a la capital d'Estònia, on cada any el seu centre històric s'instal·la un Gran Mercat de Nadal que aconsegueix la seva màxima esplendor en els dies previs al Nadal, quan la màgia se sent a cada cantonada de la ciutat medieval.

El mercat nadalenc de Tallinn és un encantador mercat situat en el barri antic de la ciutat que reflecteix el seu ambient medieval i dóna nova vida a les velles tradicions. Cada visitant té l'oportunitat de familiaritzar-se amb la varietat de productes i artesanies estonians: joguines de fusta fets a mà, decoracions de Nadal, espelmes de cera, cistelleria i mitjons de llana, guants de pell d'ovella, teixits de lli, així com de seda pintada, populars barrets de feltre de diversos colors, productes de cristall, vidre o argila, pintures i molts altres. Els visitants podran veure com treballen els artesans del ferro i de la fusta, degustar menjars i begudes tradicionals.

 

 El viatge inclou l'avió, trasllats, allotjament en hotel 4*, visites segons itinerari i assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Tallin

Sortides: Sortides 9 i 16 de desembre

Preu: Des de 595 €

Durada: 4 dies/3 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Icarion, amb domicili a Palma de Mellorca, Edifici W2Mcarrer General Riera 154(C.P.: 07010) C.I.F.: B01847920. Títol AVBAL/773

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar