Santiago de Compostel·la

Santiago de Compostel·la

Patrimoni de la Humanitat des de 1985, Santiago de Compostel·la porta segles atraient visitants i pelegrins de tot el món. És la ciutat més cosmopolita de Galícia però s'ho pren amb naturalitat, per això des del primer moment sents que formes part d'ella.

Al nucli històric, la Catedral i el Pòrtic de la Glòria. Places emblemàtiques com la de l'Obradoiro, la Quintana i O Toural. Desenes d'esglésies, convents i palaus. Romànic, gòtic, barroc.

I també botigues, bars, restaurants i un bonic Mercat de Proveïments ple de productes frescos. A més, en ple centre, l'Albereda amb els seus arbres de camèlies i el Passeig de la Ferradura, amb una estupenda vista de la catedral. I a la Ribera del Sar, la Colexiata de Santa Maria i les seves impossibles columnes inclinades. Santiago és gran. I així et fa sentir.

4 dies a Santiago de Compostel·la

1. ARRIBADA A SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA

Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

2.SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA

Esmorzar. Recollida a l'hotel i inici de la visita peatonal privada pel seu casc antic. Si alguna cosa destaca d'aquesta ciutat mil·lenària és el seu impressionant conjunt monumental. Bona prova d'això són els palaus, esglésies, carrerons i places que hi ha al centre històric. Efectuarem una bona passejada pels carrers i places que formen el casc històric, una successió de vies estretes, places i edificis de granit amb segles d'història, molts d'ells de l'època medieval. Entre tots brilla amb llum pròpia la Catedral, la majestuosa façana s'eleva sobre la plaça de l'Obradoiro. Resta del dia lliure. Allotjament.

3. SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA

Esmorzar. Dia lliure per seguir gaudint de la ciutat i la seva excel·lent gastronomia.Allotjament.

4. SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA

Esmorzar. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport / estació. Fi dels nostres serveis.

 

EL PREU INCLOU: Trasllat a l'aeroport / estació tren - hotel i viceversa, 3 nits hotel categoria 4 *, 3 esmorzars, Visita peatonal privada, Assegurança d'assistència en viatge.

 

Dades bàsiques

Destí: Espanya,Galícia

Sortides: Sortides diàries de l'1 de juliol al 30 de novembre

Preu: Des de 325€

Durada: 4 dies/3 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Transrutas, amb domicili a Barcelona, carrer Casp 116, 3r (C.P.: 08013) C.I.F.: A08-452500. Títol GC2M

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 325€

Escapades nacionals,

Santiago de Compostel·la

Veure oferta