Rocalloses i Creuer per Alaska

Rocalloses i Creuer per Alaska

Un viatge que els portarà a conèixer els paisatges més espectaculars d'Amèrica del Nord: les Rocalloses i Alaska en un mateix viatge, combinant circuit guiat de Calgary a Vancouver, amb un creuer per la costa d'Alaska i les seves sorprenents glaceres a la vora de la mar.

 

Las Muntanyes Rocalloses canadenques són un autèntic santuari de la natura, on cims, boscos, glaceres, llacs i rius són la llar de nombroses espècies animals?El Parc de les Muntanyes Rocalloses de Canadà va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1984. En ell els Parcs Nacionals de Banff i Jasper són els més visitats?Los paisatges de l'llac Moraine, el turquesa del llac Peyto, la bravura de la cascada Sunwapta o els espectaculars óssos grizzly són imatges difícils d'oblidar.

Alaska és un festí per als sentits. Una glacera es trenca amb l'estrèpit de milers de canons. Icebergs de color blau diamant suren en una badia de gel. Una balena geperuda trenca el gel en un espectacle impressionant. Els nostre itinerari de set dies li deixaran amb la boca oberta i li permetran passar més temps en cada port. Explori una Alaska més remota i prístina en una expedició que el portarà encara més lluny. Renovi el seu esperit amb les sensacions eternes de la natura.No tornarà defraudat.

 

El viatge inclou vols transcotinentals, trasllats, 6 nits als hotels previstos en l'itinerari o similars amb esmorzar inclòs, 1 sopar segons itinerari,  Creuer MS Koningsdam de 7 nits en pensió completa, circuit terrestres amb guia de parla hispana, Assegurança d'inclusió, Taxes aèries i taxes d'embarcament.

Dades bàsiques

Destí: Alaska,Canadà

Sortides: Sortides de maig a setembre 2020

Preu: Des de 3.395€

Durada: 15 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 3.395€

Creuers, Grans viatges,

Rocalloses i Creuer per Alaska

Veure oferta