Portaventura Halloween'21

Portaventura Halloween'21

L'experiència més esgarrifosament divertida t'espera a PortAventura World.

Amb aquesta promoció, podràs gaudir d'accés il·limitat a PortAventura Park, un dia a Ferrari Land i estada en un hotel tematitzat de PortAventura World des de 65 € pers./noche. A més, d'el 18 de setembre a l'14 de novembre, Halloween arriba a PortAventura Park. Endinsa't a una experiència esgarrifosa, adaptada a tots els nivells d'adrenalina. Des del encant de la zona de SésamoAventura o l'espectacle Halloween Forever al Gran Teatre Imperial de la Xina fins als passatges de l'terror més terrorífics: La Mort Viva, L'Illa Maleïda, Apocalipsi Maya, Horror in texas i REC® Experience. Tots els mons de PortAventura Park es decoraran per a l'ocasió i et endinsaran en un món on els fantasmes i els éssers més aterridors faran de la teva visita, una experiència a recordar.

 

 

Preu per persona i nit en habitació Standard ocupada per dues persones i règim de només allotjament en els següents hotels i dates:

Hotel Gold River 4 *:

Novembre 2021: 12, 19, 26

Desembre 2021: 3, 10, 17

Hotel El Paso 4 *:

Setembre 2021: 12, 19, 26

El preu de 65 € està limitat a un màxim de 20 habitacions per data de validesa per a reserves realitzades abans de l'2021.12.17.

Descompte acumulable a la promoció «Cancel·lació gratuïta»: modifica o cancel·la la teva reserva sense despeses fins 2 dies abans de l'arribada del client. Les modificacions estaran subjectes a la tarifa vigent en el moment de la modificació.

Totes les estades inclouen accés il·limitat a PortAventura Park i un accés a Ferrari Land per persona durant l'estada, segons calendari i horaris d'obertura dels parcs.

Allotjament gratuït per a nens menors de 2 anys.

Consulta suplements per a persones extra a l'habitació i altres règims.

Dades bàsiques

Destí: Espanya,Port Aventura

Sortides: Del 18 de setembre al 14 de novembre 2021

Preu: Des de 65 €

Durada: 1 nit

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per VIATGES Euromar, SA agència de Viatges Majorista / Minorista, amb C.I.F. A-07031008 amb domicili social a Palma de Mallorca, carrer Juan de Cremona, 5, C.P. 07012, número de registre MM-BAL-33.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar