Pont de desembre a Yllas, Lapònia

Pont de desembre a Yllas, Lapònia

Viatge de 5 dies a Yllas (Lapònia Finlandesa) per gaudir de l'entorn i fer activitats de neu.

El viatge inclou l'avió, 4 nits en hotel 4*, pensió completa, excursiones i safaris indicats a l'itinerari amb guia de parla castellana (Passeig amb raquetes de neu, safari amb giossos huskies, safari amb motoneu, pesca en el gel, trineu de rens i trobada amb Santa Claus, equipament térmic, ús de sauna, entrada a l'spa i assegurança de viatge.

Un viatge a Lapònia és una experiència sense igual. Poder gaudir de l'aire més pur d'Europa, envoltat de la natura més verge del nostre continent, gaudint d'activitats tan divertides com extraordinàries en companyia de família i amics es és una experiència que s'ha de viure una vegada a la vida. Et proposem que ho facis en un còmode Vol des de Barcelona  i aprofitant aquest complet programa en pensió completa i amb Totes les activitats incloses, allotjant-te en un còmode hotel 4* situat en un entorn idíl·lic.

Dades bàsiques

Destí: Finlàndia,Laponia

Sortides: Sortida el 4 de desembre de 2021.

Preu: Des de 2.059 € x adult i 1.730 € x nen

Durada: 5 dies/4 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.059 € x adult i 1.730 € x nen