Playmobil i Legoland

Playmobil i Legoland

Fantàstic viatge als parcs de Legoland i Playmobil

LEGOLAND® és probablement el parc temàtic més didàctic de quants existeixen. Els nens amb els autèntics protagonistes i la majoria d'atraccions i jocs - gairebé tots construïts amb peces d'aquest famós joc - estan pensats per al seu entreteniment i aprenentatge. Tant els més petits com els ja crescuts tenen la diversió assegurada. Gaudeix en companyia dels teus petits de moments màgics i múltiples aventures! PLAYMOBIL® és un parc pensat per als nens, on poden gaudir fins i tot els més petits. No és un parc d'atraccions a l'ús, és més aviat un parc d'experiències, on els nens experimenten, grimpen, toquen i senten les activitats, tot sota el màgic i meravellós món PLAYMOBIL®.

EL FUN PARK DE PLAYMOBIL®
És un parc pensat per als nens, on poden gaudir fins i tot els més petits. No és un parc d'atraccions a l'ús, és més aviat un parc d'experiències, on els nens experimenten, grimpen, toquen i senten les activitats, tot sota el màgic i meravellós món PLAYMOBIL®. En el Salvatge Oest, els petits Cowboys munten i proven el sentit de l'equilibri al galop dels cavalls en la marrada de PLAYMOBIL®. Un món ple d'excitants experiències està esperant als atrevits i intrèpids nens a la Casa d'Arbre. Des dels més petits fins als avis adoren el poderós Castillo. Les enormes parets, el fosc passadís secret, les parets d'antany, els impressionants vestíbuls, igual que els miralls i els salons de tron poden ser explorats. Totes les dames i galants cavallers podran reviure aquí l'època medieval, la sala dels miralls, el tron, el passadís secret, la Torre de vigilància i la muralla, que es pot escalar. Els 2.400 m² del Llac Pirata són la zona principal per als joves aventurers. Podran agafar una bassa o creuar estretes passarel·les per a aconseguir al Gran vaixell Pirata o les dues illes. Joves i adults poden veure's immersos en la cerca del tresor en la mina d'or i pedres precioses. O viure una gran aventura en el vaixell pirata de 17 m. Si tens forces podràs pujar a les cordes que hi ha sobre la coberta del vaixell. Pirates a la vista! Heura, bambú, una cascada natural i una misteriosa gruta donen color a la jungla del PLAYMOBIL® FunPark. Podran buscar llocs amagats entre les roques més difícils d'escalar. A més el parc compta amb un bon restaurant bufet, una zona interior i una botiga amb tots els productes PLAYMOBIL®.

El nostre preu inclou:
- Bitllet línia regular, classe turista "K", amb la companyia Lufthansa, sense equipatge facturat.
- 4 nits a l'hotel seleccionat en règim d'allotjament i desdejuni.
- Entrades a Playmobil - Fun Park i Legoland d'1 dia.
- Cotxe de lloguer 4 dies del grup Btipo W Golf o similiar amb km il·limitat, assegurança bàsica i impostos inclosos.
- Entrades per al Parc Zoològic de Hellabrunn.
- Assegurança d'Inclusió.
- Taxes aèries i carburant.

Dades bàsiques

Destí: Munich

Sortides: Diàries

Preu: Des de 925€

Durada: 5 dies/ 4 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 925€

Parcs Temàtics,

Playmobil i Legoland

Veure oferta