Noruega Àrtica

Noruega Àrtica

A gairebé 400 km al nord del Cercle Polar Àrtic, Tromsø és la porta d'entrada de Noruega a l Àrtic i on comença la teva aventura àrtica. Si a Tromsø li sumem dues nits a l'illa de Sommarøy on es gaudeix de paisatges increïbles i activitats inoblidables, fan que el Somni Àrtic es faci realitat.

 

El viatge inclou Vols en línia regular, classe turista, Transport amb autocar, minibús o minivan (segons nombre de passatgers), amb aire condicionat i WI-FI del dia 2 al 4, Circuit en grup regular amb guia multilingüe de parla castellà des del dia 2 al 4., 4 nits d'allotjament als hotels esmentats (o similars), en règim d'allotjament i esmorzar, 2 sopars a l'hotel, dies 2 i 3., Activitats: safari de husky (4-5 h), passeig panoràmic poble de Sommarøy, Aurora Campfire (2 h),Experiència sami i rens (3-4 hores), Assegurança de viatge.Taxes aèries i de carburant.

EXPERIÈNCIES DESTACADES

· Safari d'huskies.

· Experiència amb sami i rens.

EXPERIÈNCIES OPCIONALS

· Trasllats regulars o privats.

· Paquet de roba tèrmica opcional.

· Tour caiac 2 hores a Sommarøy.

· Senderisme amb raquetes de neu a Sommarøy 2 hores.

· Sigui Eagle Safari a RIB o vaixell a Sommarøy 1 hora.

· Creuer aurora boreal 3 hores.

Dades bàsiques

Destí: Laponia,Noruega

Sortides: Sortides febrer i març 2022

Preu: Des de 1.985€

Durada: 5 dies/4 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Icarion, amb domicili a Palma de Mellorca, Edifici W2Mcarrer General Riera 154(C.P.: 07010) C.I.F.: B01847920. Títol AVBAL/773

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar